Στην μπανιέρα με την Όπρα

31.12.2010
Τελικά φέτος θα τα δούμε όλα! Όπως φαίνεται, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να μας τρελάνει τελείως...


Τελικά φέτος θα τα δούμε όλα! Όπως φαίνεται, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να μας τρελάνει τελείως...

Ύστερα από μια σειρά ξεχωριστών καλεσμένων, απίστευτων δώρων για το κοινό της και ένα αφιέρωμα στην Αυστραλία και τους γηγενείς σταρ, η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) γύρισε την κάμερα προς εκείνη την ίδια επιτρέποντάς της μάλιστα να την καταγράψει όχι μόνο χωρίς μακιγιάζ, αλλά και μέσα στην μπανιέρα της!

Η 56χρονη σταρ της τηλεόρασης, η οποία άφησε εποχή κυρίως για την ικανότητά της να κάνει τους διάσημους καλεσμένους της να βγάζουν με πρωτοφανή τρόπο τα "σώψυχά" τους στον αέρα, αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει στο κοινό της τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, συστήνοντας επίσης τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί της τα τελευταία 25 χρόνια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Γουίνφρεϊ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στον δρόμο για το στούντιο, ενώ δεν δίστασε να βάλει την κάμερα και μέσα στα "ιδιαίτερά" της, την ώρα που έκανε το μπάνιο της!

Όπως εξήγησε η ίδια η Όπρα, διάλεξε αυτή τη συγκυρία να ρίξει φως πίσω από τις κάμερες για να δώσει έμφαση στη νέα εκπομπή της που από την 1 Ιανουαρίου θα εκπέμπει στο δικό της κανάλι Oprah Winfrey Network (OWN).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα