Ποιος είναι ο τυχερός;

30.12.2010
Η καινούργια χρονιά ξεκινά. Ποιοι παντρεύονται και ποιοι χωρίζουν στη σοουμπίζ; Ποια θα είναι η πορεία των τηλεαστέρων; Τι θα γίνει στην οικονομία, τι θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί; Τι καινούργιο θα δούμε στην πολιτική σκηνή; Τι φυσικά φαινόμενα θα μας απασχολήσουν;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ, Ενοραματιστής, αστρομάντης

«Η Ευγενία Μανωλίδου εγκαταλείπει την τηλεόραση»

Γιώργος Παπανδρέου: «Μέσα στο 2011 θα έχουμε εκλογές. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια οικογενειακή του υπόθεση, η οποία θα τον φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση».

Κώστας Καραμανλής: «Επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική. Θα τον στήριξει η Νατάσα».

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
«Τον Οκτώβριο του 2011 θα έχουμε το θάνατο ενός πολιτικού που θα συζητηθεί έντονα».

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: «Η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Προκύπτει κάτι νέο στη Ζέτα και τα παρατάει όλα».

Αντώνης Ρέμος: «Τα οικονομικά προβλήματα του τραγουδιστή θα συνεχιστούν και το 2011. Από το Νοέμβριο όμως θα έρθει μεγάλη ανάκαμψη, μέσα από μια πολύ σημαντική συνεργασία».

Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος: «Το δίδυμο χωρίζει τηλεοπτικά. Θα κάνουν διαφορετικές εκπομπές, αλλά η φιλία τους παραμένει δυνατή. Δεν βλέπω γάμο για τον Σπύρο μέσα στο 2011».

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: «Θα κάνουν δεύτερο παιδάκι. Στον Σάκη έρχεται μια πολύ δυνατή πρόταση και θα εκτοξευθεί στην παγκόσμια σοουμπίζ. Θα φύγει από την Ελλάδα και η απόσταση με την Κάτια θα φέρνει μικροπροβλήματα. Η σχέση τους όμως αντέχει στο χρόνο».

ΑΚΗΣ ΡΕΝΤΖΕΠΗΣ, Μέντιουμ, παραψυχολόγος

«Ο Σαμαράς δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός»

Γιώργος Παπανδρέου: «Προβλέπω εκλογές και ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι πάλι πρωθυπουργός, αλλά με τη συνεργασία άλλου κόμματος».

Αντώνης Σαμαράς: «Θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να διατηρήσει τη θέση του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα σημειώσει άνοδο, με συνεργασία άλλων κομμάτων. Το κόμμα της θα πάει καλά, αλλά δεν θα συμμετέχει στη συγκυβέρνηση.

ΕΚΛΟΓΕΣ
«Θα γίνουν μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου του 2011. Ο λόγος θα είναι τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και ένα απρόβλεπτο εθνικό ζήτημα».

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
«Ο θάνατος ενός μεγάλου πολιτικού θα συγκλονίσει τη χώρα. Συγκίνηση και μεγάλη συζήτηση στο πολιτικό σύστημα».

ΣΚΑΝΔΑΛΟ
«Το πρώτο τρίμηνο του 2011 θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο σκάνδαλο».

Τόλης Βοσκόπουλος: «Η οικονομική κατάσταση του τραγουδιστή θα επιδεινωθεί. Η σχέση του με την Άντζελα Γκερέκου θα περάσει μεγάλη κρίση. Το πρόβλημα με τη Χαρά θα λυθεί στα δικαστήρια».

ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
«Το 2011 αναμένονται μεγάλες δυσκολίες. Πολλές κοινωνικές εξεγέρσεις τον Ιανουάριο, το Μάρτιο και το ερχόμενο φθινόπωρο. Θα έχουμε μεγάλες κρίσεις σε γνωστές εταιρείες και επιχειρήσεις. Στο χώρο των τραπεζών την άνοιξη θα υπάρξουν τροποποίησεις, αλλά δεν θα φέρουν εξελίξεις σύντομα».

Ευγενία Μανωλίδου
«Λόγω κρίσης στο γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την τηλεόραση. Όμως, θα μείνει έγκυος, θα κάνει αγοράκι και αυτό θα εξομαλύνει τη σχέση τους και τα όποια προβλήματα θα ξεχαστούν».

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
«Ελένη και Ματέο από τις 29/10/10 μέχρι τις 29/10/11 έχουν μπει σε χρονιά γάμου. Επικρατέστεροι μήνες της: Απρίλιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτός ο γάμος... Υπάρχει περίπτωση να κάνουν ένα παιδάκι. Η εκπομπή της θα πάει καλύτερα. Τον Απρίλιο θα της γίνει πρόταση και για βραδινή εκπομπή. Μένει να δούμε αν η ίδια θα το αποδεχθεί».

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά
«Όσο καλά φαίνονται στον αέρα, τόσο καλά είναι και στο σπίτι τους ως ζευγάρι. Η επιτυχία τους θα συνεχιστεί και το 2011, αλλά δεν βλέπω να έρχεται δεύτερο παιδί μέσα στη χρονιά. Μελλοντικά βέβαια θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους».

ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Αριθμολόγος, αναλυτής ταρό και συγγραφέας μεταφυσικών βιβλίων

«Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος παντρεύονται»

ΕΚΛΟΓΕΣ
«Δεν βλέπω εκλογές το 2011, αλλά την άνοιξη του 2012. Δημιουργούνται νέες δυνάμεις και συμμαχίες. Ενδεχομένως η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι να συνεργαστούν και να κατέβουν μαζί σε εκλογές».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
«Το 2011 θα είναι έκρυθμη η πολιτική κατάσταση. Το Φεβρουάριο θα έχουμε απεργιακές κινητοποιήσεις. Τον Απρίλιο θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας οικονομικά. Θα εισπράξουμε την τέταρτη δόση του δανείου με μεγάλες θυσίες».

Ηλίας Ψινάκης: «Μέχρι τις 8 Απριλίου θα είναι μια πολύ καλή περίοδος.Θα έχει πρόταση και για άλλη εκπομπή από δύο μεγάλα κανάλια. Μετά τα γενέθλιά του θα παρουσιαστούν κάποιες απρόοπτες δυσκολίες».

ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
«Το 2011 θα βρεθούν τα φάρμακα για το σάκχαρο και τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Θα είναι μια καινούργια επιστημονική μέθοδος που θα χαρίζει μακροζωία».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
«Θα έχουμε μια μεγάλη συγχώνευση στις τράπεζες και μία στο χώρο του Τύπου. Η δεύτερη θα αφορά κανάλια και εκδοτικά συγκροτήματα».

ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
«Μεταξύ Φεβρουαρίου-Απριλίου θα γίνει μια μεγάλη καταστροφή στην Αλάσκα ή τη Σιβηρία, που θα επηρεάσει μεγάλο κομμάτι του πλανήτη. Στην Αυστραλία και την Αμερική θα ξεσπάσουν φονικές πυρκαγιές μέσα στο καλοκαίρι. Στη Λατινική Αμερική θα ενεργοποιηθεί πάλι ένα ηφαίστειο και τελευταία στιγμή θα αποφευχθούν τα χειρότερα. Σεισμοί στην Ελλάδα θα γίνουν Απρίλιο με Μάιο, δεν θα είναι όμως ανησυχητικοί».

ΠΕΓΚΥ ΔΑΜΟΥΡΑΚΗ, Ενοραματική μελλοντολόγος

«Έρχονται κοινωνικές εξεγέρσεις μέσα στον Ιανουάριο»

ΕΚΛΟΓΕΣ
«Στην κυβέρνηση εσωτερικές ταραχές θα έχουν ως αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία. Μέσα στο 2011 δεν θα γίνουν εκλογές. Εγώ τις βλέπω για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα».

ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ
«Ανάκαμψη στη χώρα. Ένα μικρό φως στο τούνελ θα δούμε στο τέλος του 2012, αλλά ορατά στοιχεία από το 2014 και μετά. Ο καθένας πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσωπική προσπάθεια για να βελτιώσει τη ζωή του. Να βάζουμε μικρούς και εφικτούς στόχους».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Το κόμμα που ίδρυσε δεν θα αλλάξει τα δρώμενα στην πολιτική».

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
«Στην τηλεόραση και στο χώρο του θεάματος θα βγουν καινούργια πρόσωπα, αλλά θα είναι διάττοντες αστέρες».

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν βλέπω κάποια σημαντική σχέση ή γάμο μέσα στο 2011. Θα υπάρχουν φλερτ, όχι όμως κάτι σοβαρό».

Τατιάνα Στεφανίδου: «Χωρίς να φαίνεται, έχουν πέσει πάρα πολύ τα φτερά της και δεν έχει έμπνευση και καινούργια πράγματα. Δεν θα έχει δυνατές εξελίξεις στα επαγγελματικά της τη νέα χρονιά».

Νίκος Ευαγγελάτος: «Επιβιώνει και ψάχνει τρόπο να βρεθεί και πάλι στην τηλεόραση. Αντιμετωπίζει όμως πολλές δυσκολίες. Η αποχή αυτή του έχει κοστίσει. Όσο για την προσωπική του ζωή, κάνουν προσπάθειες από κοινού με την Τατιάνα να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν».

Βίκυ Καγιά: «Ο γάμος της Βίκυς Καγιά πάει μια χαρά. Βλέπω κάποιες δυσκολίες και προβλήματα να κάνει παιδί, που θα ξεπεραστούν. Ενώ θα συνεχίσει να υπάρχει στην τηλεόραση μέσα στο 2011, θα δημιουργήσει τη δική της σχολή για μοντέλα».

Γιάννης Λάτσιος: «Τα επαγγελματικά του είναι πολύ καλά και θα συνεχίσουν να είναι καλά στον ΑΝΤ1. Δεν βλέπω να έρχεται σύντομα κάτι ενδιαφέρον στην προσωπική του ζωή».

Ελένη Μενεγάκη: «Συνεχίζει για μεγάλο διάστημα ακόμα την τηλεόραση και μπορεί να φάνηκε ότι εκείνη χάλασε το γάμο της, αλλά η ρήξη στη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο υπήρχε ήδη από τον ερχομό του τρίτου παιδιού».

ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
«Το 2011 αναμένονται μεγάλες δυσκολίες. Πολλές κοινωνικές εξεγέρσεις τον Ιανουάριο, το Μάρτιο και το ερχόμενο φθινόπωρο. Θα έχουμε μεγάλες κρίσεις σε γνωστές εταιρείες και επιχειρήσεις. Στο χώρο των τραπεζών την άνοιξη θα υπάρξουν τροποποίησεις, αλλά δεν θα φέρουν εξελίξεις σύντομα».