Ρέιτσελ Βάις - Ντάνιελ Κρεγκ: το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

27.12.2010
Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά, αλλά φαίνεται ότι ο καιρός που πέρασαν μαζί γυρίζοντας την ταινία "Dream House" τους έφερε πιο κοντά.


Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά, αλλά φαίνεται ότι ο καιρός που πέρασαν μαζί γυρίζοντας την ταινία "Dream House" τους έφερε πιο κοντά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) και η Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) είναι ερωτευμένοι -μεταξύ τους εννοείται (!)- και δεν το κρύβουν πια.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί πέρασαν μαζί τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό στην εξοχή του Ντόρσετ.

Μόλις πριν από έναν μήνα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε τις φήμες για τον δεσμό τους, η πρόσφατη όμως απόφασή τους να μην κρυφτούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους -αντίθετα μάλιστα, να κυκλοφορήσουν ελεύθερα μέχρι και χέρι χέρι- δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί αναλόγως.

Ο 42χρονος τελευταίος κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ (James Bond) έχει μια 19χρονη κόρη από τον γάμο του με την Φιόνα Λούντον (Fiona Loudon) ενώ τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό του ήταν πάντα η ιαπωνικής καταγωγής κινηματογραφική παραγωγός Σατσούκι Μίτσελ (Satsuki Mitchell).

Από την πλευρά της, η βραβευμένη με Όσκαρ 40χρονη ηθοποιός έχει έναν 4χρονο γιο από τον αρραβώνα της με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι (Darren Aronofsky).

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Βάις, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της στις ταινίες της "Μούμιας", ανακοίνωσε επίσημα τη διάλυση του 5χρονου αρραβώνα της με τον Αρονόφσκι, με τον οποίο είχε σχέση 9 χρόνων συνολικά.

Ως προς τα επαγγελματικά τους και εκτός από την κοινή τους ταινία που ετοιμάζεται, η Ρέιτσελ πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα δουλειά του Τέρενς Μαλίκ (Terrence Mallick) ενώ ο Ντάνιελ έχει υπογράψει για την επόμενη ταινία του πράκτορα 007 που αναμένεται το 2012 καθώς και για τον ρόλο του Μάικλ Μπλούμκβιστ στην επιτυχημένη τριλογία "Το Κορίτσι με το Τατουάζ" στην χολιγουντιανή εκδοχή του.

Επιμελεια: Ζωή Κίττα