Αρναούτογλου: Δεν πάει άλλο!

24.12.2010
Ως εδώ ήταν! Άστραψε και βρόντηξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν έμαθε για τη δεύτερη περικοπή του «Money Drop» μέσα σε λίγες ημέρες.

Ως εδώ ήταν! Άστραψε και βρόντηξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν έμαθε για τη δεύτερη περικοπή του «Money Drop» μέσα σε λίγες ημέρες.

Αρχικά του ανακοινώθηκε πως το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Σαββάτου σταματάει να προβάλλεται ζωντανά από τη νέα χρονιά για λόγους οικονομίας. Έπειτα από σύσκεψη αποφασίστηκε το παιχνίδι να μεταδίδεται «κονσέρβα», καθώς σε μία βάρδια των τεχνικών μπορούν να γραφτούν 3 επεισόδια. Κι ενώ ο Γρηγόρης πέταξε «on air» τη σπόντα του: «Το ζωντανό είναι άλλο πράγμα», δεν φανταζόταν τι τον περίμενε στη συνέχεια...

Οι νέες περικοπές στο πρόγραμμα του Mega, λόγω, φυσικά, της πτώσης των διαφημιστικών εσόδων σε όλα τα κανάλια, οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να κόψουν συνολικά 10 επεισόδια από το «Μoney Drop». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, όταν ο παρουσιαστής πληροφορήθηκε αυτή την εξέλιξη, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς πέφτει για δεύτερη φορά θύμα της οικονομικής κρίσης και μάλιστα σ’ ένα πρόγραμμα που πάει ιδιαίτερα καλά.

Τι μέλλει γενέσθαι; Λέγεται πως ο Γρηγόρης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ πλέον στον ΑΝΤ1... Για πρωινό, για τηλεπαιχνίδι ή για talent show; «Τα πάντα είναι προς συζήτηση», μας επισήμανε γνώστης του τηλεοπτικού παρασκηνίου, αλλά όλα δείχνουν πως το κανάλι του Αμαρουσίου και ο Γιάννης Λάτσιος θέλουν για τον Γρηγόρη το νέο concept που ετοιμάζει ο «πατέρας» του «Χ-Factor» Simon Cowell στο Λονδίνο. Ένα καινούργιο talent show, του οποίου το περιεχόμενο φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό και οι πληροφορίες λένε πως μόλις ανακοινωθεί, ο ΑΝΤ1 θα εξασφαλίσει άμεσα τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ψάχνει για σπίτι στα βόρεια προάστια
Από την άλλη, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να αποκτήσουν με την αγαπημένη του Νάντια Μπουλέ το σπίτι των ονείρων τους. Πριν από λίγες ημέρες απευθύνθηκε σε γνωστό μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων και ζήτησε να βρεθεί εντός του 2011 ένα σπίτι στις προδιαγραφές που επιθυμεί: δηλαδή, μονοκατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς ή της Δροσιάς. Μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να μην υπολογίσει το κόστος και απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά είναι να έχει τουλάχιστον δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Η εντολή που έχει δώσει στο μεσίτη του είναι να ψάχνει ακόμη και για κάποιο οικόπεδο, αφού σε περίπτωση που δεν βρεθεί το ιδανικό, θέλει να χτίσει αυτό που ονειρεύεται από την αρχή. Μήπως ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί σιγά σιγά;