"Μας τα έπρηξε η Lady Gaga"

23.12.2010
Ακόμη και αν δεν αγαπάτε τη μουσική του, το όνομά του το ξέρετε σίγουρα. Ο Όζι Όσμπουρν (Ozzy Osbourne) είναι από τους ανθρώπους που ούτε απαρατήρητοι περνάνε, ούτε μασάνε τα λόγια τους.


Ακόμη και αν δεν αγαπάτε τη μουσική του, το όνομά του το ξέρετε σίγουρα. Ο Όζι Όσμπουρν (Ozzy Osbourne) είναι από τους ανθρώπους που ούτε απαρατήρητοι περνάνε, ούτε μασάνε τα λόγια τους.

Αυτή τη φορά, ο 62χρονος θρύλος του ροκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έκανε τη ζωή με την οικογένειά του εκπομπή ριάλιτι, έπιασε στο στόμα του την 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία -κατά τη γνώμη του- το έχει... παρακάνει!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο UsMagazine.com, ο Όζι ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τους νέους τραγουδιστές. Δεδομένου, λοιπόν, ότι μία από τις πολλές ενασχολήσεις του βετεράνου ρόκερ είναι να γράφει μια στήλη με συμβουλές στο περιοδικό "Rolling Stone" πήρε πολύ εύκολα "μπρος".

"Νομίζω ότι η Lady Gaga θα έπρεπε να κάνει ένα διαλειμματάκι για λίγο καιρό. Έχει καταντήσει υπερβολική στα πάντα της και έχει υπερεκτεθεί", υποστήριξε ο Όζι, συμπληρώνοντας ότι η διάσημη τραγουδίστρια που πρόσφατα έγινε κέρινη σε οκτώ διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει η νέα Μαντόνα (Madonna) αν έπαιζε τα χαρτιά της σωστά.

"Μου αρέσει αλλά την έχω βαρεθεί πια. Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση, τη βλέπω να φοράει διαφορετικό... λαμπατέρ, ή οτιδήποτε άλλο! Μας τα έχει πρήξει!" ομολόγησε ο Όσμπουρν και καθώς αναρωτιόταν ποιος τη μανατζάρει, "έριξε" και τη συμβουλή του...

"Κάποιος θα πρέπει να της ψιθυρίσει ότι καλά θα κάνει να χαλαρώσει και να εξαφανιστεί για κάνα δυο μήνες. Να αφήσει έτσι το ενδιαφέρον του κοινού να ξαναδυναμώσει. Πρέπει ο κόσμος να σε θέλει, να σε ζητάει, όχι να σε βαριέται", απεφάνθη ο "παλιός". Ακούει κανείς;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη μουσική του Όζι Όσμπουρν στο τραγούδι με τίτλο "Let Me Hear You Scream".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα