Πώς θα φορέσουμε τις νέες τάσεις

18.09.2009
Αυτή η εποχή είχε πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Όλες περιμέναμε με ανυπομονησία να μάθουμε τι θα φορεθεί φέτος το φθινόπωρο και τώρα που μάθαμε δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε! Πάρε λοιπόν βαθιά ανάσα και διάβασε πώς θα φορέσεις τα νέα τρεντ από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό.

Αυτή η εποχή είχε πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Όλες περιμέναμε με ανυπομονησία να μάθουμε τι θα φορεθεί φέτος το φθινόπωρο και τώρα που μάθαμε δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε! Πάρε λοιπόν βαθιά ανάσα και διάβασε πώς θα φορέσεις τα νέα τρεντ από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό.

Δέρμα μου: το δέρμα κυριαρχεί αυτή την εποχή στα υφάσματα! Φέτος κάνει δυναμικό comeback και εσύ θα αντιμετωπίσεις το δίλημμα: δερμάτινο τζάκετ, δερμάτινη εφαρμοστή φούστα μέχρι το γόνατο, κολάν ή δερμάτινα γάντια.

Στο γραφείο: συνδύασε τη δερμάτινη φούστα μέχρι το γόνατο με το άσπρο πουκάμισο σου, για κομψότητα και άνεση ενώ αν επιλέξεις να εμφανιστείς με δερμάτινο τζάκετ συνδύασε το με τζιν παντελόνι και ανέδειξε τη ροκ πλευρά του εαυτού σου.

Στο ποτό: το δερμάτινο κολάν είναι άνετο και σέξι και θα σε κερδίσει αμέσως! Για τη βραδινή σου έξοδο προτίμησε τη μαύρη εκδοχή του που συνδυάζεται τέλεια με μονόχρωμη ή εμπριμέ μπλούζα και παλτό σε έντονο navy μπλε.

Η επιστροφή των 80’s: η δεκαετία της υπερβολής επιστρέφει φέτος στη μόδα με πανκ επιρροές. Τα τοπ από δίχτυ και οι τονισμένοι ώμοι ή οι μπλούζες και τα φορέματα με έξω ώμους είναι λίγα από τα κομμάτια που μπορείς να δανειστείς από αυτή τη δεκαετία και να φτιάξεις το προσωπικό σου στυλ.

Στο γραφείο: επίλεξε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με μια μπλούζα με τον ένα ώμο έξω, ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, που θα σε βάλει στο επίκεντρο του στυλ. Μια φαρδιά ζώνη θα συμπληρώσει τέλεια το λουκ σου.

Στο ποτό: μπορείς να φορέσεις μίνι φόρεμα με ντεκολτέ και όγκο στους ώμους ή βάτες και να νιώσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Τη γούνα και τα μάτια σου: μονόχρωμη ή εμπριμέ λεπτομέρεια που θα συνοδεύει το ντύσιμο σου ή ολόκληρο κομμάτι, φέτος το φθινόπωρο, μένεις ζεστή και κάνεις fashion statement!

Στο γραφείο: επίλεξε να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα σου, που είναι ακόμη in με γούνινο μπολερό που σου δίνει πόντους κομψότητας.

Στο ποτό: επίλεξε δερμάτινο εμπριμέ κολάν με ντραπέ μονόχρωμη μπλούζα και γούνα σε μαύρο ή καφέ χρώμα και άσε τους υπόλοιπους με το στόμα ανοιχτό!

Από εδώ η γραμματέας σας: το secretary look πλέον δε φοριέται μόνο στο γραφείο αλλά και στον καφέ και το ποτό. Το συγκεκριμένο στυλ αποπνέει θηλυκότητα και δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από ένα λευκό πουκάμισο και μια στενή μαύρη φούστα που αγκαλιάζει το σώμα σου για να γίνεις μόνιμο θέμα συζήτησης στο γραφείο.

Δέρμα βελούδο: το παρεξηγημένο ύφασμα επιστρέφει στη ντουλάπα σου σε φορέματα και μπλούζες!

Στο γραφείο: μια ασφαλής επιλογή είναι μια μπλούζα με βελούδινη λεπτομέρεια στα μανίκια ή στο ντεκολτέ με μονόχρωμο κολάν και ψηλές μπότες.

Στο ποτό: είσαι in με το εδώ και καιρό ξεχασμένο στη ντουλάπα σου βελούδινο μωβ φόρεμα που θα συνδυάσεις άψογα με εμπριμέ καλσόν.

Από την Ελένη Αναστασάκη