Βάλε το φθινόπωρο και στην γκαρνταρόμπα σου!

29.10.2014
Λίγο πριν πιάσουν τα βαριά κρύα και προτού αποχωριστείς εντελώς τα κοντομάνικα, δες πως μπορείς να ντυθείς μοδάτα, κρατώντας λίγο καλοκαίρι και προσθέτοντας μπόλικο φθινόπωρο στην γκαρνταρόμπα σου.

Ο ένας ώμος να είναι έξω:

Όπως κάθε φασιονίστα που σέβεται τον εαυτό της, οφείλεις να βγάλεις τον ένα ώμο...έξω! Το τρεντ που κυριάρχησε στις πασαρέλες και μας απασχολεί τουλάχιστον δύο σεζόν τώρα δεν είναι άλλο από τα φορέματα και τις μπλούζες με τον ένα ώμο έξω. Το αγαπημένο κομμάτι των σταρ του Χόλλιγουντ, επιβάλλει ο ένας ώμος να είναι ακάλυπτος αναδεικνύοντας την σέξι πλευρά του εαυτού σου. Επίλεξε μάξι φόρεμα σε ίσια γραμμή για σοφιστικέ εμφανίσεις ή σατέν μπλούζα και άσε τον ένα ώμο...να πέσει!

Μάξι φορέματα:

Από την Αντζελίνα Ζολί έως τη γειτόνισσα, το μάξι φόρεμα επέστρεψε δυναμικά! Δώσε μια ρομαντική πινελιά στο στυλ σου επιλέγοντας μάξι φόρεμα που αποπνέει θηλυκότητα στη μονόχρωμη ή εμπριμέ εκδοχή του και κολακεύει όλες τις σιλουέττες ανάλογα με το παπούτσι που θα επιλέξεις να ολοκληρώσει το λουκ σου.

Έξω πλάτη:

Ήρθε η ώρα να αφήσεις την υπέροχη πλάτη σου σε κοινή θέα! Το σημείο που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα μετά το ντεκολτέ σου, επιβάλλεται να είναι εκτεθειμένο είτε επιλέξεις μακρύ ή μίνι εξώπλατο φόρεμα. Βγάλε από το συρτάρι την εξώπλατη μπλούζα με τις λεπτομέρειες από στρας που είχες τόσο καιρό κρυμμένη αλλά εντυπωσίασε και με ένα εξώπλατο μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στην πλάτη σου!

Μαύρο και γκρί: στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης και με τους σχεδιαστές να μειώνουν τα κομμάτια στις κολεξιόν τους και να επιλέγουν πιο φθηνά και απλά υλικά για τις δημιουργίες τους, το διαχρονικό μαύρο και το ανοιχτό γκρί επιστρέφουν για να προσδώσουν έναν πιο σοφιστικέ τόνο στο ντύσιμο σου και να σου θυμίσουν πώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών.

Το μικρό μαύρο φόρεμα:

Το απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου δεν είναι άλλο από το μικρό μαύρο φόρεμα. Ανεπηρέαστο από τις εποχικές τάσεις, το μικρό μαύρο φόρεμα έχει επιζήσει την λάμψη του '30 και τον συντηριτισμό του '50 αλλά και την επεισοδιακή επιστροφή του '90 φθάνοντας σήμερα πιο σέξι από ποτέ! Μακρύ ή κοντό μέχρι το γόνατο αποτελεί την επιτομή του στυλ και σε μεταμορφώνει από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε ιέρεια του στυλ!

Τζιν: Πέραν του τζιν παντελονιού, το τζιν πουκάμισο, η τζιν πουκαμίσα-φόρεμα, είναι κατάλληλα για την εποχή και μπορούν να απογειώσουν το λουκ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Γαλότσα: επειδή οι βροχούλες είναι εδώ, τίμησε και πάλι τις μοδάτες γαλότσες σου. Αν δεν μπορείς να κουβαλάς πολύ βάρος, προτίμησε χαμηλά γαλοτσάκια.

Ζακέτα- Σακάκι: το σακάκι όπως το θυμάσαι έχει πλέον φύγει από τη μόδα. Προτίμησε τις ζακέτες, τύπου σακάκι, είτε πλεχτές, είτε σε στυλ φούτερ και γοήτευσε τα πλήθη.

Κ.Π