Τι λένε τα γυαλιά σου για εσένα

03.08.2010
Οβάλ ή σε στυλ μάσκα, με μονόχρωμους ή ντεγκραντέ φακούς με κόκκινο, λευκό ή μάυρο σκελετό, τα γυαλιά ηλίου σου αν μιλάγανε θα έλεγαν πολλά για εσένα. Ίσως το πιο βασικό αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνιση σου και είναι εκτός από απαραίτητο για την προστασία των ματιών σου ενδεικτικό της προσωπικότητας σου!

Οβάλ ή σε στυλ μάσκα, με μονόχρωμους ή ντεγκραντέ φακούς με κόκκινο, λευκό ή μάυρο σκελετό, τα γυαλιά ηλίου σου αν μιλάγανε θα έλεγαν πολλά για εσένα. Ίσως το πιο βασικό αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνιση σου είναι εκτός από απαραίτητο για την προστασία των ματιών σου και ενδεικτικό της προσωπικότητας σου!

Μεγαλύτερα και απο εσένα: αν επιλέγεις γυαλιά ηλίου με μεγάλες γωνίες δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή λατρέυεις να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής ή το φοβάσαι. Αν επιλέγεις υπερμεγέθη γυαλιά για να προστατέψεις τα μάτια σου οι πιθανότητες είναι οτι έχεις αυτοπεποίθηση και δε φοβάσαι να προβάλλεις την προσωπικότητα σου προς τα έξω ή απλά κρύβεις κάτι. Το στυλ είναι ιδαίτερα σημαντικό για εσένα και σαν άλλη Νικόλ Ρίτσι επιλέγεις μεγάλα μαύρα γυαλιά, στην προσπάθεια σου να αποφύγεις όλους όσους σε καταδιώκουν από τους παπαράτσι μέχρι τον μπακάλη της γειτονιάς σου.

"Αεροπόρος θα γενώ": θέλεις να στείλεις το μήνυμα οτι είσαι φαν της περιπέτειας και λατρεύεις τον κίνδυνο και όταν έρχεται στα γυαλιά ηλίου επιλέγεις πάντα στυλ Ray-Ban. Είσαι δυναμική, ξέρεις τι ζητάς απο τη ζωή σου και θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο! Η ταiνία "top gun" είναι μάλλον η αγαπημένη σου ακολουθώντας το παράδειγμα του Τoμ Κρούζ που καθιέρωσε αυτό το στυλ τη δεκαετία του '80. Επιλέγεις τα συγκεκριμένα γυαλιά αποπνέωντας ακαταμάχητο σεξ απίλ αλα Μέγκαν Φόξ.

Επί του πρακτέου: είσαι αθλητικός τύπος, σου αρέσει το τζόγκινγκ και το καθημερινό σου πρόγραμμα περιλαμβάνει τουλάχιστον μια βόλτα για περπάτημα. Το αθλητικό λουκ σου ταιριάζει γάντι. Είσαι χαλαρή και τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για εσένα απλά και μόνο γιατί υπηρετούν ένα σκοπό: να προστατεύουν τα μάτια σου από τον ήλιο.

Τύπου Όντρεϊ Χέπμπουρν: ίσως τα πιο διάσημα και πολυσυζητημένα γυαλια ηλίου-φετίχ που υποδηλώνουν οτι είσαι κλασική γυναίκα με μια δόση δράματος μέσα σου. Δεν πας ούτε στο περίπτερο αν τα μαλλιά σου δεν είναι περιποιημένα, στο κινητό σου έχεις πρώτο το όνομα της μανικιουρίστας σου και γενικά η αψεγάδιαστη εμφάνιση σου είναι τρόπος ζωής!

Εκκεντρικά: κάποιοι θα σε έλεγαν αντιδραστική και επιπόλαια ενω εσύ είσαι απλά ο εαυτός σου! Σου φαίνεται αδύνατον να μπεις σε οποιαδήποτε καλούπια που αφορούν την προσωπικότητα ή την εμφάνιση σου. Είσαι εκκεντρική και αυθόρμητη και δε σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Χρησιμοποιείς τα γυαλιά ηλίου για να προσθέσεις λίγη εφευρετικότητα στο καθημερινό σου λουκ, επιλέγοντας έντονα χρώματα τόσο στο σκελετό όσο και στο φακό που εντυπωσιάζουν και συχνά γίνονται αντικείμενο συζήτησης!

Όποια και αν είναι τα γυαλιά που ειπλέγεις φρόντισε να μην αφήνεις ποτέ τα μάτια σου εκτεθειμένα!