Πώς να ντυθείς για όλη τη μέρα

04.03.2009
Τρέχεις και δεν φτάνεις όλη μέρα; Είσαι υποχρεωμένη να μείνεις εκτός σπιτιού από το πρωί ως το βράδυ και θέλεις να ντυθείς με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είσαι κομψή και ταυτόχρονα άνετη.

Τρέχεις και δεν φτάνεις όλη μέρα; Είσαι υποχρεωμένη να μείνεις εκτός σπιτιού από το πρωί ως το βράδυ και θέλεις να ντυθείς με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είσαι κομψή και ταυτόχρονα άνετη. Το δύσκολο είναι όταν θες να συνδυάσεις δουλειά, γυμναστήριο και έξοδο. Αλλά ακόμα κι έτσι, πάντα μπορείς να βρίσκεις λύση γρήγορα και πρακτικά.

ΤΣΑΝΤΑ: Όσο πιο ευρύχωρη, τόσο το καλύτερο. Πρέπει να είναι κομψή(ναι, υπάρχουν τεράστιες κομψές τσάντες αρκεί να ψάξεις!) και σε ουδέτερο χρώμα για να συνδυάζονται με κάθε χρώμα και στιλ. Προτίμησε λοιπόν τις μαύρες, καφέ ή γκρι. Δεν είναι κακή ιδέα να προμηθευτείς μία τσάντα που να επιδέχεται αλλαγές! Ας πούμε, μπορείς να καρφιτσώσεις μικρές κονκάρδες ή φιόγκους για να το κάνεις πιο... γκλάμορους!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΑΣ: εκτός από τα βασικά πράγματα που κουβαλάς συνήθως(κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι), φρόντισε να έχεις τα βασικά καλλυντικά-αποσμητικό, γκλος, πούδρα και μάσκαρα-, ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα έξτρα φανελάκι για τυχόν ατυχήματα. Δεν είναι κακό να εφοδιαστείς με κλάμερ, λαστιχάκια για τα μαλλιά ή τσιμπιδάκια. Επίσης, καθότι είναι και in style φέτος, έχε μαζί σου 1-2 πασμίνες διαφορετικού χρώματος για να εναλλάσσεις το στιλ σου μέσα στην ημέρα.

ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΥΧΟ: το κλασικό λευκό φανελάκι ή t-shirt φοριέται όλες τις ώρες, σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Στη δουλειά, στο γυμναστήριο αλλά και σε βραδινή έξοδο με τις κολλητές. Απλό αλλά θαυματουργό! Φρόντισε να φοράς μπεζ σουτιέν για να μην εκτεθείς. Η μόδα του μαύρου σουτιέν μέσα από λευκό ρούχο έχει περάσει προ πολλού!

ΕΞΤΡΑ ΡΟΥΧΟ: η ασφαλέστερη λύση είναι ένα λεπτό πουλοβεράκι ή ζακετάκι. Μπορείς να αγοράσεις διαφορετικά χρώματα και σχέδια για μεγαλύτερη ποικιλία και να το φορέσεις πάνω από το t-shirt. Πηγαίνει με παντελόνια, φούστες αλλά και με φόρμες αν έχεις πιο casual διάθεση. Ενδείκνυται για ανοιξιάτικες ή φθινοπωρινές ημέρες.

ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ; Πολύ απλά, ό,τι θες! Αλλά με προσοχή! Αν κάνεις πέρασμα και από το γυμναστήριο, μην βάλεις την αγαπημένη σου pencil φούστα ή ένα παντελόνι από πολύ καλό ύφασμα. Προτίμησε το κλασικό τζιν, ένα απλό μαύρο παντελόνι ή μία φαρδιά, άνετη φούστα.(η φούστα προϋποθέτει ότι έχεις στην τσάντα ένα ζευγάρι φόρμες!) Το σημαντικότερο είναι η άνεση! Μην λέμε συνέχεια τα ίδια!

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: μένοντας στη λογική της άνεσης, διάλεξε ίσια παπούτσια(αν δεν θες να σε ψάχνουμε σε κανά χαντάκι με τόσο τρέξιμο που θα ρίξεις) και όσο πιο αθλητικά τόσο το καλύτερο! Μία καλή λύση είναι οι μπαλαρίνες με κορδόνια και μαλακούς πάτους σε πάνινο ύφασμα. Αλλά και πάλι, έχεις την επιλογή της τσάντας όπου μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι αθλητικών.