Τα χρώματα για την κοκκινομάλλα που σαρώνει!

16.12.2008
Είτε είσαι προικισμένη με φυσικά κατακόκκινα μαλλιά, είτε τα βάφεις γιατί ξέρεις ότι οι κοκκινομάλλες έχουν... άλλη γοητεία, τότε ξέρεις ήδη ότι δυστυχώς, δεν μπορείς να συνδυάσεις όλα τα χρώματα στο ντύσιμό σου

Είτε είσαι προικισμένη με φυσικά κατακόκκινα μαλλιά, είτε τα βάφεις γιατί ξέρεις ότι οι κοκκινομάλλες έχουν... άλλη γοητεία, τότε ξέρεις ήδη ότι, δυστυχώς, δεν μπορείς να συνδυάσεις όλα τα χρώματα στο ντύσιμό σου, διότι θα κινδυνεύεις να δείχνεις ουράνιο τόξο! Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη!

ΧΤΕΝΙΣΜΑ: εάν τα μαλλιά σου είναι μακριά, πλούσια και κατσαρά, άφησέ τα κάτω. Πέρασέ τα με χοντρά ρόλει για έξτρα όγκο και βάλε λίγη λακ για να αντέξουν περισσότερο. Μπορείς να προσθέσεις μία κορδέλα ή στέκα σε γήινο χρώμα ή ακόμα και τσιμπιδάκια που δεν θα ‘κλέβουν’ όμως από το εντυπωσιακό χρώμα. Εναλλακτικά, κάνε ένα αυστηρό ίσιωμα που πάντα φωτίζει το κόκκινο χρώμα και το αποτέλεσμα είναι πιο κομψό. Εάν προβληματίζεσαι, ρώτα και τον κομμωτή σου. Κάτι παραπάνω θα ξέρει!

ΧΡΩΜΑΤΑ: μπορείς να βάλεις σχεδόν τα πάντα, αλλά ότι κι αν κάνεις, μείνε μακριά από το πορτοκαλί ή το φούξια! Επειδή το κόκκινο από μόνο του, χλωμαίνει την επιδερμίδα, αυτά τα χρώματα θα σου προσδίδουν το περίφημο, εκρού του νεκρού. Άσε που δεν είναι ωραίο να φοράς ρούχα που έχουν την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά σου. Κάνε σύμμαχό σου το γκρι, το μωβ, το καφέ και το σκούρο πράσινο. Εκτός του ότι αναδεικνύουν το πρόσωπό σου, συμπληρώνουν απίστευτα το φωτεινό κόκκινο. Το λευκό και το μαύρο είναι anyway χρώματα-πασπαρτού και θα σε σώζουν πάντα αν βιάζεσαι ή είσαι αναποφάσιστη.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: το μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να αναδεικνύει το κόκκινο μαλλί και όχι να το επισκιάζει. Η ιδανική λύση για εσένα είναι τα γήινα χρώματα, όπως το μπεζ, το καφέ και το χρυσό. Επίσης το μαύρο smoky-eye look αλλά και το πράσινο θα δώσουν μία σέξι, γκλάμορους νότα! Απόφυγε ροζ αποχρώσεις που θα δείχνουν μάλλον ξένες πάνω σου.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ: έχεις ένα ραντεβού(ερωτικό ή μη) και είσαι μπροστά από την ντουλάπα προσπαθώντας να καταλήξεις σε αυτό που σε κολακεύει περισσότερο; Μα τι πιο ιδανικό από το κλασικό μαύρο φόρεμα και σέξι μαύρες γόβες; Άφησε κάτω τα μαλλιά σου και δώσε όγκο ή πιάσε τα σε μία κοριτσίστικη αλογοουρά. Είσαι έτοιμη να σαρώσεις!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην ξεχνάς ότι τα μαλλιά από μόνα τους είναι μέρους του συνολικού λουκ σου. Όσο πιο απλά ντυμένη είσαι, τόσο περισσότερο θα αναδειχθεί η φλογερή κόμη σου!