Τα ελληνικά σανδάλια συνώνυμο του Καλοκαιριού που θα σου δώσουν το απόλυτο στυλ σε κάθε σου εμφάνιση

29.07.2022
Τα ελληνικά σανδάλια συνώνυμο του Καλοκαιριού που θα σου δώσουν το απόλυτο στυλ σε κάθε σου εμφάνιση
Αναμφίβολα είναι αυτό που ψάχνεις το Καλοκαίρι και σίγουρα αξίζει τον κόπο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία αφού θες και φέτος άνεση κομψότητα και στυλ. Τα σανδάλια θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής σου εμφάνισης αφού εκτός από κομψά είναι και πρακτικά.

Το καλοκαίρι πρέπει να είναι γεμάτο από χαλαρές στιγμές και stylish looks και για αυτό το womenonly.gr έκανε μία shopping έρευνα και σου παρουσιάζει τα πιο must-have σανδάλια για το καλοκαίρι του 2022.

Τα ελληνικά σανδάλια της συλλογής Ξενοφών Ξηρουχάκη είναι σίγουρα αυτά που ψάχνεις! Φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από δέρμα ελληνικής κατασκευής θα σε συντροφεύσουν σε κάθε σου καλοκαιρινό περίπατο. Η άριστη ποιότητα καθώς και η αυθεντικότητά τους, η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, τα κάνουν να είναι ιδανικά για κάθε περίσταση και κάθε γούστο.

Αρχικά, το χαρακτηριστικό στα σανδάλια της συλλογής Ξενοφών Ξηρουχάκη είναι ότι συνδυάζουν το μοντέρνο στοιχείο με τον παραδοσιακό χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά, θα βρεις λιτές minimal γραμμές, λαμπερά και πρωτότυπα σχέδια που αποθεώνουν την κομψότητα και τη μοναδικότητα του τόπου. Δεν είναι φυσικά τυχαίο που κάθε σανδάλι μας έχει πάρει την ονομασία του από ιστορικές τοποθεσίες της Κρήτης. Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά σανδάλια που «μυρίζουν» καλοκαίρι όπου κι αν είσαι και επαναπροσδιορίζουν τη σημασία του χειροποίητου.

Εδώ θα βρεις ακόμη Δερμάτινα σανδάλια, Σανδάλια gladiator και Πέδιλα Φλατ.

Ελληνικά σανδάλια που δε θα θέλεις να αποχωριστείς!

Ας δούμε κάποια από τα σανδάλια της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν, η οποία έχει κύρια πηγή έμπνευσης το ελληνικό καλοκαίρι. Πρώτον, το εντυπωσιακό σανδάλι Minoa διαθέτει μια μεγάλη φάσα που εξασφαλίζει σταθερότητα στο πόδι. Επιπλέον, οι μικρές λωρίδες και οι χειροποίητες πλεξούδες το κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο, ώστε να δώσει την απαραίτητη λάμψη στο outfit σου. Οι 3 γήινες αποχρώσεις του, πούρο nubuck και χρυσό, ανθρακί nubuck και ασημί και φυσικό θα ταιριάξουν με κάθε σου εμφάνιση.

Τα σανδάλια με λουράκια είναι εξίσου εντυπωσιακά και άνετα για τους περιπάτους σου αλλά και για κάθε ώρα της ημέρας. Πιο αναλυτικά, τα δερμάτινα σανδάλια Kaliviani είναι ιδιαίτερα κομψά, θηλυκά και πολύ άνετα. Ένα πέδιλο που μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε έξοδο και περίσταση. Ακόμη, θα το βρεις σε γήινα χρώματα, αλλά και σε έντονες αποχρώσεις όπως κοραλλί ή χαλκό για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σου.

Ακόμα ένα σανδάλι που σίγουρα θα θέλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου είναι τα γυναικεία σανδάλια Sfakia. Αναλυτικότερα, είναι ένα σανδάλι που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και συνδυασμοί που θα απογειώσουν κάθε σου σύνολο. Επιπλέον, οι διαγώνιες φάσες του αγκαλιάζουν το πόδι, κάνοντάς το σταθερό στο βάδισμα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις αναδεικνύουν τα Nubuck δέρματα, ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν την αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού. Σίγουρα είναι ένα σανδάλι που λατρεύει το καλοκαίρι.

Εδώ θα βρεις τα πέντε απόλυτα street styles του καλοκαιριού για να κάνεις τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο μοναδικές! Τέλος, κάθε μας συλλογή είναι ιδανική για όσους ψάχνουν την αυθεντικότητα, την κομψότητα και την άνεση. Η διαχρονική ομορφιά της Ελλάδας σε ένα σανδάλι, το οποίο ταιριάζει σε κάθε γούστο και στις ανάγκες της κάθε γυναίκας και άνδρα.

6 μοναδικές επιλογές:

  • Γυναικείο Σανδάλι Aradaina

Η Θηλυκότητα αποτυπωμένη σε ένα σανδάλι. Κομψό, ιδιαίτερο, με λωρίδες που μπλέκονται μαγικά μεταξύ τους, δημιουργούν το απόλυτο σανδάλι για το καλοκαίρι σας.

Διαθέσιμα σε χρώματα Φυσικό, Δαμασκηνί Nubuck, Κυπαρισσί Nubuck, Μαύρο Nubuck, Σοκολά Nubuck, Ιριδίζον Ροζ, Ιριδίζον Τυρκουάζ. Με Φυσικό Δερμάτινο Πάτο & Σόλα με Ελληνικό Λάστιχο Υψηλής Αντοχής.

  • Πέδιλα Φλατ Miletus

Εμπνευσμένα βήματα σε ένα σανδάλι που αγκαλιάζει το πόδι με τον πιο περίτεχνο τρόπο.

Κομψότητα, θηλυκότητα & άνεση σε κλασικό μαύρο χρώμα ή ιδιαίτερο Off White & Πούρο για πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις.

Είναι διαθέσιμα σε χρώμα δέρματος Off White, Μαύρο Nubuck & Πούρο & Off White.

Με Φυσικό Δερμάτινο Πάτο & Σόλα με Ελληνικό Λάστιχο Υψηλής Αντοχής.

  • Πέδιλα Φλατ Kavousi

Κομψότητα, θηλυκότητα & άνεση, σε ένα σανδάλι που μπορεί να υποστηρίξει κάθε σας εμφάνιση. Χρώματα με λάμψη αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι σας.

Διαθέσιμα σε χρώματα Φυσικό, Μ-Μαύρο Nubuck, Camel Nubuck & Χρυσό, Off White & Χρυσό, Ανθρακί Nubuck & Ασημί, Κυπαρισσί Nubuck & Χρυσό. Με Φυσικό Δερμάτινο Πάτο & Σόλα με Ελληνικό Λάστιχο Υψηλής Αντοχής.

  • Σανδάλια Δερμάτινα Ιριδίζον Τυρκουάζ ΞΞ

Ένα σανδάλι με συμβολισμό... ΞΞ.
Άνετο, κομψό & ιδιαίτερα ντελικάτο, έτοιμο να απογειώσει κάθε στυλ.
Χρώματα που αγκαλιάζουν με ζεστασιά το δέρμα, αλλά & ιριδίζοντα που κάνουν τη διαφορά.
Χρώμα Δέρματος Μπεζ Nubuck, με Φυσικό Δερμάτινο Πάτο & Σόλα με Ελληνικό Λάστιχο Υψηλής Αντοχής.

  • Σανδάλια Gladiator Knossos

Τα Σανδάλια Gladiator είναι η Τελευταία Τάση της μόδας και μπορείτε να τα βρείτε σε ασημί χρώμα, χαλκού, καφέ, βουτηχτό καφέ, μεταλλική τριχρωμία, φυσικό χρώμα, χαλκός και χρυσό.

Επιπλέον είναι ένα από τα πιο Κλασσικά και Διαχρονικά Σανδάλια, για σταθερότητα και άνεση στο περπάτημα. Ωστόσο όλα τα διαθέσιμα χρώματα μπορείτε να τα συνδιάσετε άψογα με κάθε ντύσιμο.

Ακόμη, έχουν φυσικό δερμάτινο πάτο και σόλα με ελληνικό λάστιχο υψηλής αντοχής.

  • Χειροποίητα Σανδάλια Diktynna

Ασύμμετρες λωρίδες, πλεγμένες αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό πέδιλο. Άνετο στο περπάτημα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, καλύπτοντας κάθε εμφάνιση σας.

Διαθέσιμα σε χρώματα Φυσικό, Camel Nubuck, Μουσταρδί Nubuck, Χρυσό. Με Φυσικό Δερμάτινο Πάτο & Σόλα με Ελληνικό Λάστιχο Υψηλής Αντοχής.

Βιοτεχνία

Γραμβούσα Κισσάμου – 73400

+30 28220 41206
[email protected]

Υποκατάστημα

Σκαλίδη 72 Κίσσαμος – 73400
+30 28220 23444
[email protected]

Μπες στο xenofonxirouchakis.gr

Facebook

Instagram