Η Lily James είναι πραγματικά αγνώριστη στη νέα goth-glam καμπάνια του Versace

16.07.2022
Η Lily James είναι πραγματικά αγνώριστη στη νέα goth-glam καμπάνια του Versace
Δες τη μεταμόρφωση της βρετανίδας ηθοποιού για τη νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου μόδας

Η Lily James απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ένας αληθινός χαμαιλέοντας. Νωρίτερα φέτος, η ηθοποιός έγινε πρωτοσέλιδο με την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε Pamela Anderson για το "Pam & Tommy" του Hulu - και τώρα, μεταμορφώθηκε σε goth βασίλισσα για τον οίκο Versace.

Η Kim Kardashian, η Nicole Kidman και η Dua Lipa περπάτησαν στο show του Balenciaga Couture

Στη νέα καμπάνια του οίκου μόδας για το φθινόπωρο του 2022 που προωθεί τις τσάντες Greca Goddess, η Βρετανίδα καλλονή φοράει μια ολόμαυρη περούκα, βαμμένα λευκά φρύδια και μαύρο λάτεξ.

Σε μια φωτογραφία, 33χρονη κάνει μια εντυπωσιακή πόζα σε ένα μαύρο φόρεμα με κορσέ, γάντια και σκούρο μωβ κραγιόν.

«Όταν η Lily βρέθηκε μπροστά στην κάμερα μεταμορφώθηκε!» είπε η σχεδιάστρια Donatella Versace, η οποία δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στο Instagram. «Φορώντας τη συλλογή, ξεκλείδωσε τη δική της προσωπική στάση και πήρε μια νέα ενέργεια και δύναμη. Έτσι ακριβώς πρέπει να νιώθεις όταν φοράς Versace!».

Όσο δραματική κι αν είναι η τελευταία της μεταμόρφωση, αμφιβάλλουμε για το αν η ηθοποιός πέρασε τέσσερις ώρες για μαλλιά και μακιγιάζ για τη φωτογράφηση του Versace, όπως έκανε κάθε μέρα στα γυρίσματα του «Pam & Tommy». Για να παίξει τη σεξοβόμβα του «Baywatch», η ηθοποιός φόρεσε προσθετικό στήθος και δόντια μαζί με τέσσερις διαφορετικές περούκες, ενώ άλλαξαν ακόμη και το μέτωπο, τα φρύδια, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια της για να μοιάζουν με της Anderson.