Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό που φορούν οι celebrities

23.06.2022
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό που φορούν οι celebrities
Τα στυλ μαγιό που προτιμούν stars όπως η Dua Lipa και η Kim Kardashian αυτή τη σεζόν

Η εποχή των μαγιό έφτασε, πράγμα που σημαίνει ότι το Instagram έχει γεμίσει από φωτογραφίες celebrities να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι τάσεις στα μαγιό των celebrities αυτής της σεζόν μας δίνουν αρκετή έμπνευση, καθώς το καθένα είναι τόσο διαφορετικό.

Πώς να φορέσεις μαύρα ρούχα το καλοκαίρι

Δες παρακάτω τα trends που φοράνε αυτό το καλοκαίρι οι stars:

Tο Monokini – Dua Lipa

Το Monokini μας γυρνάει στο παρελθόν (και πιο συγκεκριμένα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.) Από την πρώιμη δημοτικότητα του, έχει λάβει σημαντική αναβάθμιση με πιο κομψές γραμμές και μια ευρύτερη ποικιλία στυλ. Η Dua Lipa συνδύασε το δικό της με δύο άλλες ανανεωμένες τάσεις: το trucker καπέλο και ένα casual πουκάμισο.

Το φρου φρου bikini – Gigi Hadid

Η Gigi Hadid είναι αυτή τη στιγμή η κινητήρια δύναμη πίσω από την εμπνευσμένη από την Americana τάση του βολάν μπικίνι με τη νέα της συνεργασία με το Frankies Bikinis. Η συλλογή είναι μια αναζωογονητική απομάκρυνση από την πάντα παρούσα αναβίωση του Y2K και έφερε μια πιο απαλή μορφή στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι.

Η αλυσίδα σώματος – Hailey Bieber

Εντάξει, η αλυσίδα σώματος τεχνικά δεν είναι μαγιό, αλλά είναι το απόλυτο αξεσουάρ για μαγιό και η Hailey Bieber το αποδεικνύει κάθε φορά. Είτε φοράς μπικίνι με κορδόνια, είτε μονοκίνι είτε κάτι σπορ, μια αλυσίδα σώματος θα προσθέσει λίγη λάμψη στην εμφάνιση σου.

Το σουτιέν με στήριξη – Bella Hadid

Η Bella Hadid είναι η βασίλισσα του vintage και αυτό επεκτείνεται και στη συλλογή μαγιό της. Η εμφάνισή της με το μπλε μπικίνι αναβιώνει την αισθητική των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ το κοντό σετ με κουμπιά το φέρνουν στο σήμερα.

Το μικροσκοπικό string bikini – Kim Kardashian

Οι επιλογές μαγιό της πολύπλευρης star είναι το απόλυτο παράδειγμα του «less is more». Τα μπικίνι με κορδόνια είναι πραγματικά για κάθε σωματότυπο και δείχνει τόσο hot σε τροπικές διακοπές.

Bikini με pattern – Sofia Richie

Αν είσαι μαξιμαλίστρια με το προσωπικό σου στυλ, ένα μαγιό με σχέδια είναι η ιδανική επιλογή, όπως το δίχρωμο μπικίνι της Sofia Richie.