Harry Styles: Δίνει έμπνευση στη Gucci για νέα συλλογή

28.06.2022
Harry Styles: Δίνει έμπνευση στη Gucci για νέα συλλογή
Για να αποδείξει κανείς ότι ο Harry Styles είναι ένα είδωλο του στυλ, αρκεί να κοιτάξει τις sold-out συναυλίες του. Και από τα λουλουδάτα κοστούμια της πρώτης περιοδείας του Styles για το άλμπουμ-ντεμπούτο του, μέχρι το απόλυτο μαύρο ρούχο που φορούσε ο Styles στο Met Gala του 2019, πολλές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις του, από την πρώτη του σόλο εμφάνιση το 2017, προέρχονται από συνεργασίες με την Gucci. Στο παρελθόν είχε κάνει το μοντέλο για το πολυτελές brand - και τώρα πρόκειται να πάει ένα βήμα παραπέρα με τη δική του συλλογή.

Με την ονομασία HA HA HA — από τον creative director τoυ Styles και της Gucci, Alessandro Michele — η παιχνιδιάρικη συλλογή συνδυάζει το κιτς styling chic και τα φανταχτερά πλεκτά με το vintage τουίντ στυλ.

Περιέχοντας 25 αντικείμενα συνολικά, η συνεργασία δημιουργήθηκε με γνώμονα την «γκαρνταρόμπα των ονείρων», εξηγεί ο Michele σε ένα δελτίο τύπου.

Ο δεσμός του Harold με τον οίκο Gucci χρονολογείται από πολύ παλιά, με τον τραγουδιστή να συναντάει για πρώτη φορά με τον Michele ενώ ξεκινούσε τη σόλο καριέρα του. Αν και ο Michele είχε επιφυλάξεις πριν συναντηθεί με τον Styles, παραδέχτηκε στη Vogue ότι έμεινε έκπληκτος από το στυλ του πρώην μέλους των One Direction.

«Ήμουν έτοιμος να είμαι απορριπτικός γιατί πίστευα ότι ο Styles ήταν κάποιο είδος ανερχόμενου τραγουδιστή από ένα αγορίστικο συγκρότημα και δεν είχα χρόνο για αυτό», παραδέχτηκε. «Αλλά μετά ήρθε στη συνάντηση ντυμένος με ένα υπέροχο fake γούνινο παλτό και απλά το λάτρεψα. Άλλαξα γνώμη σε μια στιγμή. Έτσι ξεκίνησε η φιλία μας».

«Είναι το πιο θαρραλέο άτομο σε όλες τις επιλογές που κάνει», πρόσθεσε ο Michele σε συνέντευξη Τύπου για την κυκλοφορία της νέας συλλογής προσθέτοντας «και είναι διαισθητικά συντονισμένος με τους νέους τρόπους αυτο-παρουσίασης. Το ρεπερτόριό του είναι τεράστιο, έχει μια ενδιαφέρουσα άποψη για το σέξι και είναι εξαιρετικά εκφραστικός και συνειδητοποιημένος στην εκλεκτική του προσέγγιση».

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συλλογή, αναμένεται να εμφανιστεί στα καταστήματα της Gucci το φθινόπωρο του 2022.