Κάννες 2022: Ο οίκος Celia Kritharioti έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ

20.05.2022
Κάννες 2022: Ο οίκος Celia Kritharioti έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ
Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών 2022, ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. Εκεί παρακολουθούμε ένα από τα πιο λαμπερά red carpets, στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο οίκος Celia Kritharioti Couture, ντύνοντας μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της μόδας!

Στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Top Gun: Maverick» του Tom Cruise, τα βλέμματα μαγνήτισε η Rochelle Humes, με μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και κρύσταλλα Swarovski.

Η Rochelle Eulah Eileen Humes είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Ξεκίνησε την καριέρα της στα βρετανικά ποπ γκρουπ S Club Juniors και The Saturdays και συμπαρουσιάζει την ψυχαγωγική σειρά του ITV “Ninja Warrior UK”.

H Marta Sierra ανακηρύχτηκε καλύτερη influencer παγκοσμίως στην κατηγορία Fashion, στα World Influencers & Global Awards που έγιναν στο Hotel Martinez και το βραβείο παρέλαβε με εντυπωσιακό στράπλες γοργονέ φόρεμα Celia Kritharioti, από μεταξωτό neon πράσινο ταφτά.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

www.celiakritharioti.gr

https://www.instagram.com/celiakritharioti/