Πώς να επιλέξεις το τέλειο νυφικό, ανάλογα με το ζώδιό σου

26.04.2022
Πώς να επιλέξεις το τέλειο νυφικό, ανάλογα με το ζώδιό σου
Πώς να διαλέξεις τι να φορέσεις εκείνη την ιδιαίτερη μέρα, ανάλογα με το ζώδιο σου

Πιθανότατα, ακόμη κι αν άνοιξες να διαβάσεις αυτό το άρθρο, μπορεί να μη βρίσκεσαι στη διαδικασία εύρεσης νυφικού, ή ακόμη και να μη βρίσκεσαι κοντά στο γάμο. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μαρτυρά για εκείνη το στυλ νυφικού που επιλέγει μια γυναίκα για την ιδιαίτερη εκείνη μέρα, και το ζώδιο της μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτό.

Δες παρακάτω ποιο είναι το στυλ νυφικού που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιο σου:

Κριός

Κριέ, το φόρεμά σου πρέπει να είναι λαμπερό και σέξι, όπως εσύ. Έχεις την αυτοπεποίθηση να πετύχεις κυριολεκτικά οτιδήποτε, γι' αυτό σου συνιστούμε να είσαι λίγο τολμηρή με την επιλογή σου.

Ταύρος

Ταύρε, σε κυβερνά η Αφροδίτη, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα επιλέξεις κάτι ρομαντικό και πολυτελές αλλά άνετο. Το φόρεμά σου δεν πρέπει να μοιάζει με κοστούμι, αλλά να είναι μια προσωποποίηση του εξαιρετικού γούστου σου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι διασκεδαστικοί και τολμηροί, γι' αυτό συνιστούμε να επιλέξεις δυο ξεχωριστά κομμάτια ή να επενδύσεις σε μια φούστα που θα μπορείς να απογειώσεις μετά την τελετή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να χορεύεις και να επισκέπτεσαι τους καλεσμένους σου με ευκολία.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να επιλέξουν ένα φόρεμα με όγκο που δεν είναι υπερβολικά ιδιότροπο.

Λέων

Είναι η ώρα σου να λάμψεις! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρείς ένα εντυπωσιακό κομμάτι με μερικά πανέμορφα στοιχεία όπως ένα πολύ μακρύ πέπλο ή αρκετά κρυστάλλινα διακοσμητικά.

Παρθένος

Ένα απλό, καθαρό και εξαιρετικά κολακευτικό νυφικό θα σου ταίριαζε τέλεια.

Ζυγός

Μην φοβάσαι την υπερβολή - όπως ο Ταύρος, σε κυβερνά η Αφροδίτη, δίνοντάς σου ένα φυσικό μάτι για ομορφιά. Απόλαυσέ το!

Σκορπιός

Είσαι ο γκοθικός κάτοικος του ζωδιακού κύκλου, οπότε ένα μαύρο νυφικό μπορεί να έχει ήδη περάσει από το μυαλό σου. Ακόμα κι αν επιλέξεις το παραδοσιακό λευκό, το φόρεμα θα είναι δραματικό και σέξι.

Τοξότης

Η παράδοση δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει απαραίτητα έναν Τοξότη, οπότε δώσε στον εαυτό σου την άδεια να είσαι λίγο τολμηρή.

Αιγόκερως

Ακριβώς επειδή θέλεις κάτι πρακτικό, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι πολυτελές.

Υδροχόος

Όπως και οι Τοξότες, οι συμβατικές επιλογές δεν αποτελούν προτεραιότητα για εσένα. Βρες ένα φόρεμα τόσο μοναδικό όσο η προσωπικότητά σου—ίσως δεν είναι καν φόρεμα, και ίσως δεν είναι λευκό.

Ιχθύες

Η ιδέα σου για την αγάπη πιθανότατα διαμορφώθηκε από την Jane Austen. Γι'αυτό θα θελήσεις ένα φόρεμα που εκφράζει την πραγματική έκταση του ονειρικού ρομαντισμού σου.