Oscars 2022: 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν - με την καλή και την κακή έννοια

28.03.2022
Oscars 2022: 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν - με την καλή και την κακή έννοια
Στον απόηχο της λαμπερής βραδιάς απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου για φέτος συγκεντρώσαμε τις παρουσίες που μας έκαναν περισσότερη εντύπωση και τις μοιραζόμαστε.

Και ενώ ο κόσμος παλεύει να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη μπροστά στα μάτια του -για το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Roth, μιλάμε, φυσικά- εικόνες από το κόκκινο χαλί έρχονται για να ελαφρύνουν λίγο το κλίμα.

Ιδού οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Προσωπική αγαπημένη η Jessica Chastain η οποία ξεπέρασε τον εαυτό της με μία απίθανη ντεγραντέ τουαλέτα Gucci που σα να ταίριαξε απόλυτα με το βραβείο που κέρδισε. Η Chastain βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία "The Eyes of Tammy Faye" (Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου 2022)

Αγαπάμε Zendaya σε κάθε της εμφάνιση. Στα φετινά Όσκαρ την έντυσε ο Οίκος Valentino και... υποκλινόμαστε!

Για τον Timothée Chalamet τι να πούμε; Κάθε του εμφάνιση και ένα statement -και μάλιστα, αβίαστο! Αγαπάμε Timothée και δεν το κρύβουμε! Ιδού η Louis Vuitton εκδοχή του.

Μία πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση της Chanel για την Penelope Cruz, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου μαζί με τον σύζυγό της, Javier Bardem ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Μία εντυπωσιακή τουαλέτα με την υπογραφή Ellie Saab επέλεξε η Venus Williams για τη μεγάλη βραδιά. Μας άρεσε, επίσης, πολύ

Η Nicole Kidman εντυπωσίασε με Giorgio Armani Haute Couture σε baby blue απόχρωση

Στον αντίποδα τώρα, η Maggie Gyllenhaal επέλεξε Schiaparelli Haute Couture για την περίσταση, όμως το αποτέλεσμα δέχτηκε σκληρή κριτική. Και όχι άδικα, κατά τη δική μας άποψη!

Ένα άκρως εντυπωσιακό -και προκλητικό- φόρεμα Carolina Herrera επέλεξε η Tracee Ellis Ross, όμως το αποτέλεσμα είναι, σίγουρα, αμφιλεγόμενο!

Vera Wang επέλεξε η Regina Hall για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί όμως η επιλογή, τουλάχιστον ως προς το χρώμα δεν κρίνεται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Ένα κατάμαυρο, θεατρικό φόρεμα Gucci για την Billie Eilish. Της ταίριαζε σίγουρα, αλλά δεν θα το έλεγες και κομψό! Η τραγουδίστρια, πάντως, έφυγε από την εκδήλωση με το χρυσό της αγαλματίδιο καθώς κέρδισε στην κατηγορία για το καλύτερο τραγούδι με το "No Time To Die" από την ομότιτλη ταινία-κύκνειο άσμα του James Bond, όπως τον ξέραμε.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 17:15