Πώς να φορέσεις σωστά τα μίνι φορέματα και τις μίνι φούστες

20.02.2022
Πώς να φορέσεις σωστά τα μίνι φορέματα και τις μίνι φούστες
Οι συμβουλές μιας fashion editor

Ανάμεσα στις πολυάριθμες στυλιστικές επιλογές, υπάρχει ένα ρούχο που φαίνεται να προκαλεί μια απαράμιλλη αίσθηση δισταγμού όταν πρόκειται για μια εμφάνιση: ένα μίνι φόρεμα ή μια μίνι φούστα. Αυτό το είδος ρούχου μπορεί εύκολα να δημιουργήσει τη λάθος εικόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση - αρκεί να ακολουθήσεις τους σωστούς κανόνες.

Η Katie Holmes μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να φορέσουμε τις ψηλές μπότες

Δες παρακάτω τους κανόνες για να φορέσεις σωστά τις μίνι φούστες και τα μίνι φορέματα

Σκέψου προσεκτικά τι φοράς από κάτω
Είναι αυτονόητο ότι τα κατάλληλα μέσα ρούχα είναι απαραίτητα για να αποφευχθούν ατυχήματα. Αντί για ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο, βάλε κάτι όμορφο που θα σου παρέχει κάλυψη ακόμη κι αν για τον οποιοδήποτε λόγο σηκωθεί η φούστα ή το φόρεμα σου.

Προτίμησε φλατ παπούτσια αντί για γόβες στιλέτο
Περιέργως, με τα μίνι δεν είναι οι γόβες στιλέτο που επιμηκύνουν τα πόδια σου, αλλά τα φλατ παπούτσια, που αφήνουν τους αστραγάλους σου εκτεθειμένους. Ένας ακάλυπτος αστράγαλος θα δημιουργήσει μια μακρύτερη, πιο κολακευτική γραμμή. Αλλά αν εξακολουθείς να θέλεις να φορέσεις τακούνι, επίλεξε ένα χαμηλό τακούνι που είναι πιο casual.

Τα μίνι έχουν να κάνουν με τις αναλογίες
Αν φορέσεις ένα μίνι ρούχο χωρίς καλσόν, το να καλύψεις τα χέρια σου βοηθά πάντα να ισορροπήσεις το look σου. Ένα μακρυμάνικο top θα σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο εκτεθειμένη.

Μια μίνι τσάντα ταιριάζει καλύτερα με το μίνι φόρεμά σου
Μια τσάντα που χτυπά το κάτω μέρος της πλάτης σου μπορεί αργά αλλά σταθερά να κάνει το φόρεμά σου να ανέβει και να αποκαλύψει σημεία που δε θέλεις. Αντ 'αυτού, προτίμησε μια μίνι τσάντα.

Πειραματίσου με σιλουέτες και κατασκευές
Από την κλασική γραμμή Α μέχρι μια εφαρμοστή εκδοχή, το μίνι φόρεμα και η μίνι φούστα διατίθεται σε πολλές παραλλαγές. Το να βρείς τη σιλουέτα που λειτουργεί καλύτερα για το σώμα σου είναι το κλειδί.