Η Rosamund Pike φοράει σύνολο Dior και κλέβει την παράσταση στο Παρίσι

31.01.2022
Η Rosamund Pike φοράει σύνολο Dior και κλέβει την παράσταση στο Παρίσι
Η ηθοποιός Rosamund Pike παρακολούθησε το σόου Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Dior στο Παρίσι και φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο του εμβληματικού οίκου.

«Σκέφτομαι ότι για την υψηλή ραπτική είναι σημαντικό να δίνεις βάρος στην περίσταση και να μπαίνεις στο πνεύμα αυτής της μικρής “έξτρα” - μαγείας» είπε στο Harpers Bazaar για την εμπειρία της ενώ όσον αφορά στο φόρεμα που επέλεξε για αυτήν ο οίκος Dior σημείωσε:

«Βρήκα αυτό το φανταστικό φόρεμα με ενίσχυση, κάτι σαν χειμωνιάτικο παλτό. Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα με επένδυση, αλλά ραμμένο σαν ένα κλασικό φόρεμα Dior New Look της δεκαετίας του 1940. Ο συνδυασμός είναι αυτή η υπέροχη ακροβασία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, που λατρεύω».

Η ηθοποιός ταίριαξε το φόρεμα με μπότες με κορδόνια, πουκάμισο με γιακά και γραβάτα αλλά και με ένα περίτεχνο πέπλο - («υπάρχει κάτι τόσο μυστηριώδες και παιχνιδιάρικο σε αυτό το πέπλο») - καθώς και λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια σταγόνες.

Ως ηθοποιός και λάτρης της μόδας, η Pike έχει μια ρεαλιστική αντίληψη του τι φοράμε και πώς αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις, καθώς και τι μπορεί να εκφράσει.

«Το κοστούμι είναι τόσο σημαντικό και για μένα έχει να κάνει με την κίνηση», εξηγεί. «Τα δύο πράγματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Για παράδειγμα, με τον χαρακτήρα που υποδύομαι τώρα ( ΣΣ στη σειρά The Wheel of Time), ξέρω πώς θέλω να κινούμαι - επομένως ξέρω τι χρειάζονται να κάνουν τα ρούχα. Πρέπει να μπορώ να δίνω μορφές. Νομίζω είναι σημαντικό να ξέρεις τι μορφές μπορούν να δημιουργήσουν τα ρούχα πάνω σου» είπε στο Harpers Bazaar .