Δες την εμφάνιση της Dua Lipa στην πασαρέλα της Versace

28.09.2021
Δες την εμφάνιση της Dua Lipa στην πασαρέλα της Versace
Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο των fashion shows

Εάν υπάρχει ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να ζωντανέψει τον μήνα μόδας, είναι η Donatella Versace. Η σχεδιάστρια ξέρει πώς να δημιουργήσει ενθουσιασμό για κάθε νέα συλλογή και να "σπάσει" το διαδίκτυο. Στις πασαρέλες της έχουμε δει συχνά μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ψυχαγωγίας, όπως την Jennifer Lopez, που γιόρτασε την 20η επέτειο της θρυλικής εμφάνισης με το πράσινο φόρεμα της στα Grammys την Άνοιξη του 2020. Αυτήν τη φορά όμως η έκπληξη έγινε με το show για την Άνοιξη 2022, στο οποίο περπάτησε η τραγουδίστρια με που έχει βρεθεί πολλές φορές στην κορυφή των charts - η Dua Lipa.

Συνεργασία - έκπληξη μεταξύ των οίκων μόδας Versace και Fendi

Η Lipa έχει εδώ και καιρό σχέσεις με τον οίκο Versace - ως πρέσβειρα του brand, έχει εμφανιστεί σε αρκετά διαφημιστικά. Τα σχέδια της Donatella αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των looks που επιλέγουν η Lipa και ο στιλίστας της, Lorenzo Posocco, για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Η τραγουδίστρια περπάτησε στην πασαρέλα με την κολλητή φίλη της Gigi Hadid, καθώς και τα μοντέλα Emily Ratajkowski, Irina Shayk, Precious Lee, Lourdes Leon και πολλά άλλα.