Συνεργασία - έκπληξη μεταξύ των οίκων μόδας Versace και Fendi

26.09.2021
Συνεργασία - έκπληξη μεταξύ των οίκων μόδας Versace και Fendi
Η Donatella Versace έστειλε προσκλήσεις για ένα όχι και τόσο μυστικό σόου την Κυριακή, αλλά τι σχέση έχει η Kim Kardashian με αυτό;

Οι φήμες για μια συνεργασία του Versace και του Fendi άρχισαν να φθάνουν στις πρώτες σειρές των επιδείξεων του Μιλάνου αυτή την εβδομάδα, όταν η Donatella έστειλε μια μυστική πρόσκληση σε πρωτοκλασάτα στελέχη της μόδας για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, παρά την προγραμματισμένη επίσημη επίδειξη Versace SS22 που πραγματοποιήθηκε δύο μέρες πριν. Η μυστική εκδήλωση ακολουθεί μήνες φημών, που πυροδοτήθηκαν για πρώτη φορά από μια ανάρτηση στο Instagram την οποία ανέβασε αυτό το καλοκαίρι η Kim Kardashian με τον εαυτό της, τη Donatella και τον Kim Jones στη Ρώμη.

Και ενώ εκπρόσωποι και των δύο εταιρειών δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα, το περιοδικό Business of Fashion επιβεβαίωσε αυτούς τους ψίθυρους, γράφοντας ότι «η Donatella συνεργάζεται με τους δύο δημιουργικούς διευθυντές της Fendi ( η οποία ανήκει στην LVMH), Silvia Venturini Fendi και Kim Jones, σε μια σειρά που θα αποκαλυφθεί». Και αυτό θα γίνει όπως φαίνεται την Κυριακή.

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τη μετάβαση στο φθινοπωρινό στυλ

Με την προϋπόθεση ότι όλα θα προχωρήσουν όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η συλλογή θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη φορά που δύο μεγάλοι οίκοι μόδας συνεργάζονται- η πρώτη ήταν αυτή του δημιουργικού «χακαρίσματος» μεταξύ Gucci και Balenciaga τον Απρίλιο. Θα είναι, ωστόσο, η πρώτη περίπτωση συνεργασίας μεταξύ διαφορετικών μητρικών εταιρειών, δεδομένου ότι ο οίκος Versace ανήκει στην Capri Holdings ενώ η Fendi είναι ετικέτα της LVMH.