Τα μινιμαλιστικά σύνολα της Angelina Jolie στο Παρίσι

28.07.2021
Τα μινιμαλιστικά σύνολα της Angelina Jolie στο Παρίσι
Τι φόρεσε η ηθοποιός κατά την παραμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα;

Η Angelina Jolie φημίζεται για την κομψότητα της, και το αποδεικνύει με κάθε δημόσια εμφάνιση της. Η ηθοποιός έχει δείξει ανά τα χρόνια την προτίμηση της σε συγκεκριμένες γραμμές και χρώματα ρούχων, όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι, όπου εμφανίστηκε με μερικά υπέροχα μίνιμαλ σύνολα.

Η Angelina Jolie παραβρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να μιλήσει στο πρόγραμμα Guerlain x UNESCO «Γυναίκες για τις μέλισσες». Συνοδευόμενη από τα παιδιά της Shiloh, Zahara, Pax και Knox, η ηθοποιός την πρώτη της μέρα στο Παρίσι έλαβε μέρος στην έκθεση «World of Banksy» στο Espace Lafayette Drouot προτού απολαύσει τα ψώνια της. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, η ίδια φόρεσε ένα λευκό τοπ και ένα φαρδύ μπεζ παντελόνι.

Για να επισκεφθεί το κατάστημα της Guerlain, επέλεξε ένα φόρεμα σε στυλ πουκάμισου, το οποίο αγκάλιασε υπέροχα τη σιλουέτα της.

Για να τιμήσει την πρωτοβουλία «Γυναίκες για τις μέλισσες», η Jolie κράτησε το σύνολο της κλασικό, φορώντας ένα μπεζ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, που αποδείχθηκε η τέλεια επιλογή για την περίσταση.