Zeus Dione: Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από το label που δημιούργησε

25.06.2020
Zeus Dione: Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από το label που δημιούργησε
Η είδηση απάσχολεί από χθες τα εγχώρια ΜΜE.

Όπως φάνηκε από επίσημη ανάρτηση στο ΓΕΜΗ νέα πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Zeus & Δione αναλαμβάνει η Δήμητρα Κολοτούρα, με την οποία το 2008 η Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη συνδημιούργησαν τη φίρμα Zeus & Dione που κέρδισε σιγά σιγά τη θέση της στον χώρο της ελληνικής -και όχι μόνο μόδας.

Είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του πρωθυπουργού βρίσκεται εκτός Δ.Σ. της εταιρείας ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τον Ιούνιο η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων είχε αποφασίσει την παράταση της θητείας της ως προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου έως τον Ιούνιο του 2024 με δυνατότητα παράτασης έως και το 2025.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται ήδη στη διαδικασία πώλησης των μετοχών της στην εταιρεία ενώ την ίδια στιγμή, λέγεται ότι ετοιμάζεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα. Το παράρτημα αυτό ιδρύθηκε από την κυρία Μητσοτάκη στόχο είχε τη διάδοση της επιχειρηματικότητα στους νέους της χώρας.

Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στη χώρα ενώ κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται ιδιαίτερα θετικά από κάθε κατεύθυνση. Εκτός ίσως από την περσινή στυλιστική επιλογή της στο προεδρικό ανάκτορο στο Παρίσι, η οποία όμως είχε και ένθερμούς υποστηρικτές.