Η υπογραφή που ενώνει την Έλλη Στάη με την... Beyonce

18.08.2018
Η υπογραφή που ενώνει την Έλλη Στάη με την... Beyonce
Πρόκειται για δύο διάσημες κυρίες, ισχυρότατες η καθεμιά στον χώρο τους, οι οποίες δίνουν πάντα μεγάλη σημασία στην εμφάνισή τους.

Μια πρόσφατη εμφάνιση της Beyonce επί σκηνής υπήρξε η αφορμή για να ανακαλύψουμε έναν έλληνα σχεδιαστή που αγαπά, ο οποίος "ντύνει" πολλές σικάτες ελληνίδες, μεταξύ των οποίων και η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας.

Για την ακρίβεια ήταν εκείνος που υπέγραψε το ρούχο που επέλεξε η Έλλη Στάη την ημέρα που πάντρεψε τον μονάκριβο γιο της και συγκέντρωσε πληθώρα αντιφατικών σχολίων, όχι ως προς ήταν όμορφο ή όχι, αλλά ως προς το αν ήταν κατάλληλο για την περίσταση.

Διάβασε επίσης: Έλλη Στάη: Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο του γιου της

Πρόκειται για τον Βρεττό Βρεττάκο, στον Instagramικό λογαριασμό του οποίου είδαμε και τις δύο εμφανίσεις που εντυπωσίασαν.

Σε συναυλία που έδωσε στο Ιλινόις, με τον Jay-Z στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους On The Run II, η Beyonce φόρεσε κρυστάλλινη δημιουργία του που ήταν διακοσμημένη με 500 χιλιάδες πέτρες Swarovski και κρόσια ενώ τη συνδύασε με ασορτί ψηλές μπότες Tsakiris Mallas.

Ιδού και η εμφάνιση της Έλλης Στάη με την ολόσωμη φόρμα που συζητήθηκε πολύ, στον γάμο του γιου της.

@ellistai in @vrettosvrettakos_ #custommadecouture #glamazons #bluecobalt #lace #crystalsfromswarovski® #fierce #unique #spectacularwedding #weddingdayphoto #glow✨ #livethedream #congrats #happyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_) στις