5 πράγματα που δεν πρέπει να φοράς με το κολάν σου

17.08.2018
5 πράγματα που δεν πρέπει να φοράς με το κολάν σου
Όσο και να έχει "καταδικαστεί" κατά καιρούς, αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας δεν φεύγει ποτέ από τις ντουλάπες μας.

Ειδικά φέτος το έχουμε ως τάση και στην πιο κοντή μορφή του, το ποδηλατικό κολάν. Με την ευκαιρία δες ΕΔΩ 5 προτάσεις για να το φορέσεις σωστά.

Πίσω στο μακρύ κολάν, λοιπόν και στους συνδυασμούς που καλό είναι να ΜΗΝ κάνεις.

#1 Crop Top

Εκτός κι αν είσαι η Jennifer Lopez [φωτό επάνω] αυτή η επιλογη μόνο "ατυχής" μπορεί να θεωρηθεί. Οι εξηγήσεις νομίζουμε ότι περιττεύουν.

#2 Κολλητά μπουστάκια

Και πάλι στην JLo θα σε παραπέμψουμε, ή στο... γυμναστήριο! Μόνο εκεί "επιτρέπονται" τέτοιες εμφανίσεις και αυτές με... σύνεση! Πρώτα κοιτάζουμε στον καθρέφτη και ύστερα βγαίνουμε από το σπίτι! Προτίμησε αντ' αυτών, ένα oversised πουκάμισο, ή πουλοβεράκι τώρα που θα αρχίσουν και τα κρύα και θα είσαι άψογη!

#3 Στενές φούστες ή Jersey φορεματάκια

Το γιατί είναι προφανές. Προτίμησε oversised φορέματα ή ασύμμετρες φούστες που αφήνουν λίγο από το κολλάν σου να φανεί και θα είσαι in fashion!

PRE @cphfw 👋🏼👋🏼👋🏼 #FASHIONWEEK #cphfw #copenhagen #fitting #ootd #whatiwore #lookoftheday #style #outfit #mystyle #instafashion #fashionstyle #fashionblogger #minimalistic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη katarinapetrovic (@katarinapetrovic) στις

Διάβασε επίσης: Scarf Top: Απόλαυσε τον Αύγουστο με πιο cool τάση του καλοκαιριού

#4 Sneakers

Φυσικά και τα αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν με τα κολάν σου, αλλά μην το παρακάνεις. Καλό το αθλητικό look αλλά γιατί να μην το πας ένα βήμα παραπέρα, εφόσον μιλάμε για κοινωνικές εμφανίσεις πια; Μην τα φοβηθείς τα σανδάλια με τακούνια, ούτε τα μποτάκια για τις πιο χειμωνιάτικες μέρες. Άσε τα αθλητικά για το... jogging!

#5 Τσάντες γυμναστηρίου

Και πάλι, εκτός και αν πηγαίνεις να αθληθείς, καλύτερα να προτιμήσεις να "σπάσεις" το total gym look με κάτι πιο light ή -γιατί όχι- κάτι πιο glam! Μια μικρότερη, ακόμη και με μεταλλικό λουρί θα έδινε άλλον αέρα στο ντύσιμό σου