Βαρέθηκες την γκαρνταρόμπα σου; 10 πράγματα που θα την ανανεώσουν... δωρεάν

16.08.2018
Βαρέθηκες την γκαρνταρόμπα σου; 10 πράγματα που θα την ανανεώσουν... δωρεάν
Ανοίγεις την ντουλάπα σου και παρόλο που είναι γεμάτη με ρούχα δεν βρίσκεις τι να φορέσεις; Μην ανησυχείς. Συμβαίνει σε όλους! Δες μερικά κολπάκια που μπορεί να σε σώσουν χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ.

1. Ξεφορτώσου

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι απαραίτητο. Ρούχα που δεν έχεις φορέσει τις τελευταίες 2 σεζόν δεν πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα σου. Αν δεν θέλεις με τίποτα να τα αποχωριστείς, βέβαια, βάλτα σε έναν σάκο και κράτησέ τα στο πατάρι, στην αποθήκη, στο σπίτι της μαμάς σου, οπουδήποτε, τέλος πάντων εκτός από την ντουλάπα σου!

2. "Ξέθαψε" τους "θησαυρούς" της ντουλάπας σου

Συνεχίζοντας την πρώτη σκέψη, αλλά από την αντίστροφη πλευρά, ψάξε καλά στα κλειστά κουτιά στο πίσω μέρος της ντουλάπας ή στην αποθήκη και θα ξαφνιαστείς. Είσαι σίγουρη ότι θυμάσαι όλα τα ζευγάρια παπούτσια που έχεις;

3. Ανακύκλωσε μεταξύ φίλων

Οργάνωσε μια μάζωξη στο σπίτι σου και συνδύασε καφεδάκι ή ποτάκι με τις κολλητές σου με την... ανακύκλωση. Ζήτησε από καθεμιά να φέρει μαζί της μια σακούλα με ρούχα που δεν φοράει πια, απλώστε τα στους καναπέδες και... διαλέξτε! Μπορεί ένα φορεματάκι που εσύ έχεις βαρεθεί, η φίλη σου να το "λιμπίζεται". Και τούμπαλιν!

4. Άλλαξε τα αξεσουάρ σου

Μπορεί να σου φαίνεται απλό αλλά είναι τσεκαρισμένο. Πολλές "κολλάμε" σε ένα κολιέ ή σε μερικά βραχιόλια για καιρό και τελικά τα βαριόμαστε, χωρίς όμως να το αντιλαμβανόμαστε πλήρως. Δοκίμασε να αλλάζεις κοσμήματα ή αξεσουάρ -όπως τσάντες ή κορδέλες για τα μαλλιά- κάθε μέρα και θα δεις πόσο ανανεωμένη θα νιώσεις.

5. Ακολούθησε έναν διάσημο στυλίστα

Ή μία από τις παντοδύναμες influencers που ανεβοκατεβάζουν τάσεις στο λεπτό. Άπειροι οι ενδιαφέροντες λογαριασμοί στο Instagram. Κάνε το "ρεπορτάζ" σου -έτσι θα γεμίσεις και τις ώρες σου- και διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα.

6. Πάρε ιδέες από το youtube

Σε περίπτωση που μόνο ακούς τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και δεν τους βλέπεις, ήρθε η ώρα να το σκεφτείς ξανά. Από τα videoclip τους μπορείς να "ξεσηκώσεις" εύκολα στυλιστικά tips που θα σε "ξελασπώσουν" εύκολα! Τσέκαρε τη JLo, για παράδειγμα, ή την Brtiney... Όλο και κάτι θα σου "πουν".

Capri 2018 🇮🇹💋 @lacarba took this photo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

7. Διάλεξε το χρώμα σου και... χτίσε!

Φτιάξε εσύ τον πυρήνα γύρω από τον οποίο θα ανανεωθείς. Διάλεξε το χρώμα που σου "μιλάει" αυτή την εποχή και διάλεξε ρούχα σε αυτές τις αποχρώσεις. Με την ευκαιρία, δες εδώ Τα 4 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στη μόδα του Φθινοπώρου και άντλησε έμπνευση.

8. Άλλαξε ένα πράγμα από τη "στολή" σου

Μην το αρνηθείς. Όλες έχουμε τη "στολή" μας. Έναν συνδυασμό ρούχων με τον οποίο νιώθουμε πιο άνετα και τον επιλέγουμε ξανά και ξανά ως πιο safe και "σιγουράκι". Μας βολεύει αλλά τον βαριόμαστε κάποια στιγμή.. Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση, δοκίμασε να αλλάξεις ένα κομμάτι του συνόλου, μόνο. Θα ξαφνιαστείς!

9. Δες μια ταινία

Όχι όποια κι όποια βέβαια. Κάτι που να έχει μόδα μέσα... Από Pretty Woman μέχρι Breakfast at Tiffany's για πράδειγμα. Σίγουρα κάτι θα σε αφυπνίσει! Ιδού και μια λίστα μέσα στην οποία μπορεί να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει σε όλους τους τομείς: Οι ωραιότερες καλοκαιρινές ταινίες για να απολαύσεις τον Αύγουστο

10. Χαλάρωσε!

Ό,τι και να λέμε... δεν χρειάζεται "ζόρι". Άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα της ζωής και όχι οι συνδυασμοί ρούχων. Αρκεί να σκεφτείς μόνο, για παράδειγμα, πως ακόμη και εν έτη 2018, υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν ούτε ένα φόρεμα να φορέσουν, και έρθεις στα "ίσια" σου!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!