Το νυφικό της Meghan Markle και ποιος θα το δει πρώτος

16.05.2018
Το νυφικό της Meghan Markle και ποιος θα το δει πρώτος
Τρεις μέρες μέχρι τη μεγάλη μέρα και ενώ ακόμη εκκρεμεί το φλέγον ζήτημα του ποιος θα την παραδώσει στον -όνομα και πράγμα- πρίγκιπά της, η 36χρονη ηθοποιός έχει σίγουρα κλείσει το κεφάλαιο του τι θα φορέσει τη μεγάλη της μέρα.

Οι συζητήσεις σχετικά με το νυφικό που έχει επιλέξει να φορέσει η Meghan Markle ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες της με τον πρίγκιπα Harry και πυροδοτήθηκαν αρκετά από την επιλογή της στις φωτογραφήσεις για την επίσημη ανακοίνωση.

Εκείνη την ημέρα [φωτό κάτω] η όμορφη Meghan είχε επιλέξει δημιουργία των Ralph & Russo, σχεδιαστές που σύμφωνα με την DailyMail εμπιστεύτηκε και αυτή τη φορά. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το νυφικό να έχει κοστίσει περί τις £100,000 (περίπου €115.000) και να είναι "βαριά κεντημένο"

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι ο πρίγκιπας Harry θα δει το νυφικό τη στιγμή που θα το δούμε και όλοι εμείς, ενώ η γιαγιά του, θα το έχει δει πριν από όλους. Το πρωτόκολλο θέλει τη βασίλισσα Elizabeth να δίνει την τελική της έγκριση και συγκατάθεση για την εμφάνιση της νύφης εκείνη την ημέρα.

Υποθέτουμε λοιπόν ότι η Meghan έχει πάρει την έγκριση της βασίλισσας και με την ευκαιρία να θυμηθούμε τρεις άλλες βασιλικές νύφες της οικογένειας που έγραψαν τη δική τους στυλιστική ιστορία.

Στις 20 Νοεμβρίου 1947, η βασίλισσα Elizabeth παντρεύτηκε τον Philip Mountbatten, Duke of Edinburgh στο Westminster Abbey φορώντας μια δημιουργία του Norman Hartnell.

Στις 21 Ιουλίου 1981, η Lady Diana Spencer παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles David στην St Paul's Cathedral. Το νυφικό της, σχεδιασμένο από τους David & Elizabeth Emanuel χαρακτηρίστηκε ως "θρυλικό" τα χρόνια που ακολούθησαν.

Και τέλος, για τον γάμο της με τον πρίγκιπα William στις 29 Απριλίου 2011, η Kate Middleton φόρεσε το νυφικό που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η βρετανίδα σχεδιάστρια Sarah Burton, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Alexander McQueen.

Για την ιστορία πάντως, η πρώτη φωτογραφία, όπως και η τελευταία, είναι από την επαγγελματική ζωή της μέλλουσας "πριγκίπισσας" από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά "Suits" επρόκειτο να επιλέξει [επάνω] νυφικό για τον ρόλο της [κάτω]