Η Cate Blanchett και το εντυπωσιακό φόρεμα - οφθαλμαπάτη στις Κάννες [photos]

15.05.2018
Η Cate Blanchett και το εντυπωσιακό φόρεμα - οφθαλμαπάτη στις Κάννες [photos]
Πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ και "ιέρεια" του στυλ. Η 49χρονη σταρ, παρέδωσε μαθήματα κομψότητας στο κόκκινο χαλί, όμως αυτή η εμφάνιση ξεχώρισε με τρόπο... μαγικό!

Η Cate Blanchett έχει κάτι από... ξωτικό μέσα της και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που την κάνουν να ξεχωρίζει, ορίζοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο και το δικό της τελείως προσωπικό στυλ.

Η μία εμφάνισή της είναι καλύτερη από την άλλη και οι πιο διάσημοι Οίκοι "σφάζονται" στα πόδια της. Για τη χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας "BlacKkKlansma" του Spike Lee, η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ σταρ επέλεξε μια πολύχρωμη δημιουργία του Givenchy, η οποία δημιουργούσε την απόλυτη οπτική ψευδαίσδηση καθώς "μπερδευόταν" με το κόκκινο χαλί. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και μπορεί να "μιλήσει" μόνο μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η εντυπωσιακή τουαλέτα φέρει την υπογραφή της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου, Clare Waight Keller, η οποία έβαλε τα δυνατά της για την εορταστική εμφάνιση της σταρ. Η Blanchett είχε γενέθλια χθες (14/5/2018) και συμπλήρωσε τα 49 χρόνια ζωής. Χρόνια πολλά, χρόνια πολύχρωμα!

Colorful 🎉 #cateblanchett_thailand #cannes2018 #cateblanchett #madamepresidentcannes2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Élise Blanchett (@cateblanchett_thailand) στις