14 είδη νυφικών για να επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου!

29.04.2017

Mrs Know it all!

Επιλογή νυφικού! Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη απόφαση και είναι τόσα πολλά αυτά που δεν γνωρίζετε γύρω από το θέμα «νυφικό»; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε το ultimate glossary για τα νυφικά με όλες τις λεπτομέρειες που θα χρειαστείτε!

Ξεκινάμε με το «κόψιμο» του νυφικού, ένα από τα βασικότερα στοιχεία που θα αναδείξει όλα τα θετικά σημεία του σώματος, του αναστήματος και της προσωπικότητάς σας!

Γραμμή Α

Το νυφικό που ξεκινά στενό στο επάνω μέρος, εφαρμοστό στη μέση και ανοίγει ελαφρά καθώς κατεβαίνουμε σχηματίζοντας ένα σχήμα σαν Α.

Ball gown

Ένα μεγαλοπρεπές και εντυπωσιακό νυφικό, στενό στο επάνω μέρος και πολύ φουντωτό κάτω, συνήθως με τη βοήθεια φουρό που φοριέται μέσα από αυτό.

Γοργόνα

Τι νυφικό που αγκαλιάζει κάθε καμπύλη του σώματός σας και ανοίγει από το γόνατο και κάτω.

Empire

Το νυφικό που είναι στενό ως το μπούστο και αμέσως μετά ανοίγει. Ιδανικό για όσες έχουν μικρό στήθος ή έντονες καμπύλες.

Στη συνέχεια ας δούμε το neck line του νυφικού σας!

Ένας ώμος

Ιδανικό για μικρό μπούστο μιας και δεν προσφέρει ιδιαίτερη στήριξη.

Strapless

Κομψό και κολακευτικό για όλες όσες έχουν μικρό και μεσαίο μπούστο.

High neck

Ιδανικό για όσες έχουν φαρδείς ώμους ή είναι πολύ ψηλές.

Λεπτές τιράντες

Κολακεύει τις πιο μικροκαμωμένες ή εκείνες με μικρούς ώμους.

Καρδιά

Είναι strapless με κόψιμο σε σχήμα καρδιάς που δημιουργεί την εντύπωση έντονων καμπυλών.

V-neck

Δείχνει τον κορμό πιο αδύνατο και πιο ψηλό, ιδανικό για μικροκαμωμένες νύφες ή για εκείνες που έχουν μεγάλο μπούστο.

Μανίκια

Τα μανίκια του νυφικού σας είναι άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μακριά, κοντά, τριών τετάρτων, στενά η φαρδιά ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και το γούστο σας.

Μήκος

Το νυφικό σας μπορείτε να το επιλέξετε μίνι, ασύμμετρο ή μάξι ανάλογα με το αν τα πόδια σας είναι ή δεν είναι το δυνατό σας σημείο!

Ουρά

Αν αποφασίσετε το νυφικό σας να έχει ουρά, τότε αυτή μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη ή σε σχήμα fishtail το οποίο ταιριάζει καλύτερα στα νυφικά σε σχήμα γοργόνας!

Πλάτη

Εξαιρετικά σημαντικό σημείο για την τελική μορφή του νυφικού σας είναι η πλάτη. Επιλέγετε ανάμεσα σε τελείως ανοιχτή πλάτη, σε πλάτη illusion καλυμμένη με δαντέλα και κρυστάλλους ή ότι άλλο θέλετε και σε πλάτη σε σχήμα keyhole όπως ονομάζεται ιδανική για πιο στολισμένα και εντυπωσιακά νυφικά.

Όποια και αν είναι η απόφαση που θα πάρετε και όποια κι αν είναι η τελική μορφή του νυφικού σας, το πιο σημαντικό από όλα μη ξεχνάτε ότι είναι το χαμόγελό σας! Αυτό και μόνο αυτό θα σας κάνει να λάμψετε τη πιο σημαντική σας ημέρα.

Πηγή άρθρου: YesIDo