Βικτόρια Μπέκαμ: Γιατί επιστρέφουν απογοητευμένες τα ρούχα της οι πελάτισσες;

03.05.2017
Οι συλλογές της Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί να έχουν όλες πολλά και εντυπωσιακά κομμάτια αλλά τι γίνεται με τα μεγέθη στις κολεξιόν της διάσημης και καθιερωμένης πλέον σχεδιάστριας; όπως φαίνεται η Βικτόρια Μπέκαμ έχει χάσει την αίσθηση του μεγέθους!

Η νέα συλλογή ρούχων του πρώην μέλους των Spice Girls πωλείται ήδη μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας Target, σημειώνοντας μάλιστα ικανοποιητικές πωλήσεις. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι επιστροφές των ρούχων που δέχονται τα καταστήματα.

Η στυλίστρια Σου Κορτ αγόρασε τρία φορέματα τα οποία και επέστρεψε στο κατάστημα, ανακαλύπτοντας ότι δεν ήταν η μοναδική που δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη νέα σειρά ρούχων της συζύγου του πρώην άσσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είχαμε πολλές επιστροφές», είπε ο πωλητής του καταστήματος στη στυλίστρια, η οποία ντύνει μεταξύ άλλων τον Ρίτζι Φίλμπιν, τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και πολλούς από τους συμμετέχοντες στο σόου «Saturday Night Live».

Σύμφωνα με την Κορτ η νέα συλλογή ρούχων της Βικτόρια έχει πρόβλημα με τα μεγέθη, καθώς το μεσαίο μέγεθος είναι μικρό και το μικρό πολύ μικρό.

Σύμφωνα με το Page Six εκπρόσωπος της εταιρείας Target δήλωσε ότι τα μεγέθη είναι τυποποιημένα και η ανταπόκριση των αγοραστών είναι πολύ μεγάλη

Πηγή: ΑΠΕ