Η νέα animated ταινία της Triumph με πρωταγωνίστρια της Jessica Hart ‘FIND THE ONE FOR EVERY YOU’

27.04.2017
Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, η Triumph έχει για ακόμα μια φορά να μας πει πολλά… Η animated ταινία, η οποία για ακόμα μια σεζόν θα προβληθεί στην τηλεόραση για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, εκτός του ότι αποτελεί την πιο καινοτόμο ιδέα που πραγματοποιήθηκε ποτέ από εταιρεία του χώρου, αποτελεί και ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χώρο των lingerie. Το ταξίδι αυτό είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες της καμπάνιας "Find The One For Every You”.

Η Triumph γιορτάζει μαζί μας το ‘Every You’, δηλαδή το κάθε κομμάτι του εαυτού μας. Αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείτε να έχει πολλά διαφορετικά «πρόσωπα» έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της: μητέρα, εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγός, αθλήτρια αλλά πάνω από όλα sexy και με αυτοπεποίθηση.

Η νέα καμπάνια της Triumph μας δείχνει πώς καταφέρνει να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, προσφέροντάς της όλα όσα αναζητά από στήριξη και αυτοπεποίθηση μέχρι ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής της. Eίναι εδώ για να βρούμε μαζί το ένα, το ιδανικό, το ‘Find the One’ κομμάτι της ζωής μας ανεξάρτητα από το μέγεθος, το στυλ και την περίσταση.

Η αποτύπωση της εναλλαγής των ρόλων της γυναίκας, μέσα από το νέο διαφημιστικό spot και τη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας με τη συνεργασία της Jessica Hart, κατάφερε να απογειώσει το αποτέλεσμα. Ο ιδιοσυγκρασία, η γοητεία και η προσωπικότητα της Jessica Hart αποτύπωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική της καμπάνιας, αντικατοπτρίζοντας μέσα από τις νέες καινοτόμες σειρές της νέας collection, τις διαφορετικές προσωπικότητες της γυναικείας υπόστασης. Η Jessica Hart είναι μια γυναίκα με θηλυκότητα, στυλ και δυναμισμό… όπως η γυναίκα της Triumph!

Η νέα collection της Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει best selling σειρές όπως η οικογένεια Amourette, σειρές με καινοτομίες όπως η Magic Boost, αθλητικές σειρές Triaction και σειρές σαγηνευτικές για κάθε γυναίκα.

‘Find The One For Every You’, γιατί η Triumph έχει «το ιδανικό» για κάθε πτυχή του εαυτού σας. Τολμήστε να είστε άφοβα ο εαυτός σας!


Follow us: Facebook - facebook.com/TriumphGR

Ιnstagram - instagram.com/Triumph_GR

You Tube - youtube.com/user/TriumphGreece