5 outfit για να τον εντυπωσιάσεις του Αγ.Βαλεντίνου

01.02.2017
Φόρεσε κάτι κόκκινο... Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Ναι αυτή την ημέρα καλό είναι να φορέσεις κάτι κόκκινο. Ένα φουλάρι, μια μπλούζα και γενικά κάτι που θα αναδείξει την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου.

To one shoulder dress:

Φυσικά και δεν υπάρχει πιο σέξι κομμάτι μόδας που να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σου από το φόρεμα που αφήνει τον έναν ώμο σου σε κοινή θέα. Στην κλασική μαύρη ή την κατακόκκινη εκδοχή του πρόκειτια για το απόλυτο φόρεμα για την μέρα αυτή.

Το σέξι νεγκλιζέ/εσώρουχο σου:

Μπορέι τις υπόλοιπες ημέρες να κυκλοφορείς με τα πιο βολικά σου εσώρουχα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως καλό θα ήταν να φορέσεις τα καλά σου και από μέσα! Φυσικά και την ημέρα αυτή είναι καλό να διαλέξεις ένα εσώρουχο στο κόκκινο της φωτιάς ή ένα νεγκλιζέ που θα κάνει τον αγαπημένο σου τρελό από έρωτα.

Στη δαντέλα λέμε "ναι":

Φυσικά και η δαντέλα είναι σέξι. Στο μπούστο ή στα μανίκια, η δαντέλα είναι αυτή που θα μεταμορφώσει το λουκ σου σε απόλυτα σέξι! Διάλεξε ένα δαντελένιο τοπ ή ένα φόρεμα που θα τον μαγνητίσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βαθύ σκίσιμο:

Αν δεν βάλει αυτή την ημέρα το φόρεμα με το βαθύ σκίσιμο στο πόδι, πότε θα το βάλεις; Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν τρόπο να τραβήξεις ακαριαία την προσοχή του συντρόφου σου και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μπορεί να πάρει από επάνω σου τα μάτια του.

Έξτρα διαχρονικό τιπ:

Το βαθύ ντεκολτέ! Φυσικά και δεν υπάρχει άντρας που δεν θα σε κοιτάξει στα μάτια στο ύψοςυ του μπούστου και όταν πρόκειτια για τον αγαπημένο σου τότε αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να μην ξεκολλάει το βλέμμα του από επάνω σου! Ταίριαξε το τοπ με το ντεκολτέ με μια στενή pencil φούστα και έχεις αμέσως έτοιμο ένα εντυπωσιακό λουκ που θα τον μαγέψει.

Απαραίτητο: Το φλογερό κόκκινο κραγιόν σου!