Οι 10 πιο ιδιαίτερες και ανέξοδες DIY στολές για φέτος τις Απόκριες

03.02.2017
Οι Απόκριες πλησιάζουν και η αλήθεια είναι πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν και το μόνο βέβαιο είναι πως και εσύ αναρωτιέσαι ποια είναι εκείνη η στολή που θα φορέσεις στα αποκριάτικα πάρτι που όμως θα είναι εντυπωσιακή αλλά και το κυριότερη οικονομική. Αν αναρωτιέσαι αν υπάρχει να σε διαβεβαιώσουμε πως όντως υπάρχει και παρακάτω θα πάρεις ιδέες για εντυπωσιακές DIY αποκριάτικελς στολές για να διαλέξεις!

Μάντισσα:

Για να ντυθείς μάντισσα θα χρειαστείς ένα τουρμπάνι στο κεφάλι και πολλά δαχτυλίδια στα δάχτυλά σου. Επίσης πρόκειται για μια στολή με την οποία θα διασκεδάσεις πολύ αφού θα λες σε φίλους και γνωστούς την τύχη τους και σίγουρα θα κάνεις αίσθηση.

Ζωγράφος:

Μπορεί να ήταν το όνειρό σου μπορεί και όχι όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χρειαστείς τίποτα περισσότερο από μια παλέτα και ένα πινέλο αλλά και ένα μπερέ που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου! Φυσικά μπορείς να έχεις μαζί σου και έναν καμβά και να ζωγραφίζεις όποιον βρεθεί στο διάβα σου.

Prince:

Για να ντυθείς Prince θα χρειαστείς εκκεντρικά ρούχα, κάποιο πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό, ένα μουστάκι που θα το φτιάξεις με το μολύβι για τα μάτια και μπορείς να δημιουργήσεις μπούκλες στο μπροστινό μέρος για να μπεις καλύτερα στο ρόλο.

Έλσα:

Αν είσαι ξανθιά και έχεις στη ντουλάπα σου μια μπλε μπλούζα ή ένα μπλε φόρεμα τότε αυτή είναι η απόλυτη στολή για εσένα! Φτιάξε τα μαλλιλα σου σε μια κοτσίδα και φέρε την στο ένα πλάι και έχεις έτοιμη την αποκριάτικη στολή σου.

Όντρεϊ Χέπμπορν στο Breakfast at Tiffany's

Δεν χθα χρειαστείς τίποτε περισσότερο από μια τιάρα, μαύρα γάντια και ένα εντυπωσιακό κολιέ για να μεταμορφωθείς στην εντυπωσιακή σταρ του κινηματογράφου.

Γυναίκα-γατούλα:

Ίσως η πιο διαχρονική στολή για γυναίκες, η γατούλα είναι μια αποκριάτικη στολή που δεν απαιτεί από εσένα παρά να ζωγραφίσεις μουστάκια και ...γατίσιο βλέμμα και είσαι έτοιμη.

Ντενέρις:

Εδώ θα χρειαστείς μια ξανθιά, σχεδόν λευκή περούκα για τα μαλλιά σου- που μπορεί να δανειστείς και από κάποια φίλη σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο. Φόρεσε ένα καφετί ρούχο ή φτιάξε ένα ρούχο για την περίσταση με λωρίδες καφέ υφάσματος και είσαι έτοιμη. Αν βρεις και κάποιο παιχνίδι δράκο πάρτο μαζί σου για να ολοκληρώσεις το λουκ Game of Thrones.

Κάτνις:

Αν έχεις μακριά καστανά μαλλιά τότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις μια κοτσίδα και να την φέριες στο ένα πλάι. Φόρεσε ένα μαύρο τοπ και λίγα τόξα που θα έχεις πίσω στην πλάτη σου και είσι έτοιμη να εντυπωσιάσεις με έμπνευση από το Hunger Games.

Minion:

Για να ντυθείς σε στιλ Minions θα χρειαστείς μια κίτρινη μπλούζα και και δυο μεγάλα μάτια.

Μάγισσσα:

Μια ακόμη διαχρονική στολή δεν είναι άλλη από τη μάγισσα για την οποία θα χρειαστείς βασικά ένα καπέλο ίσως και ένα σκουπόξυλο και ένα μαύρο φόρεμα!