Γιορτινά εσώρουχα από την Tezenis για να επιλέξεις

19.12.2013
H Tezenis συντονίζεται στο γιορτινό πνεύμα των ημερών και προτείνει mini capsule collections που εμπνέονται από την μαγεία των χριστουγέννων αλλά και τα cult films των 80s -αφιερωμένες σε εκείνους που τα θυμούνται νοσταλγικά αλλά κι όσους τα ανακαλύπτουν για πρώτη φορά.

Είναι τα ιδανικά κομμάτια που θα συντροφέψουν τις γιορτινές στιγμές των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς!

FOR CHRISTMAS EVE.... "Lucky Christmas" Capsule

Lingerie σε κόκκινο&μαύρο, μία συλλογή που φέρει το τίτλο "Lucky Christmas", κι υπόσχεται να φέρει καλή τύχη εξ ου κι ενδείκνυται τόσο για να τα κάνετε δώρο σε εσάς όσο και σε άλλους. Πιο συγκεκριμένα, ένα set σε μαύρη δαντέλα και κόκκινους, σατέν φιόγκους κι ένα set με μαύρα πουά σε κόκκινο background επενδυμένο με μαύρο τούλι.

FOR THE HOLIDAYS ...


1) "Flashdance" Capsule

Μία Τezenis mini συλλογή εμπνευσμένη από το iconic "Flashdance", αφιερωμένη στο 80’s cult film. Το στυλ είναι trendy-chic με τα εξής key items: ένα χαλαρό ζέρσεϊ jumper σε μοβ, σκούρο γκρι και melange, ένα μαλακό top με studs στους ώμους που βγαίνει σε γκρι και πράσινο και σετάρεται με παντελόνι-φόρμα, διαχρονικά μαύρα leggings με faux δέρμα στο πλάι. Ιδανικά ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας που κάνουν το δικό τους fashion statement.

2) "Dirty Dancing" Capsule

H "Dirty Dancing" συλλογή εμπνευσμένη από το ομώνυμο φιλμ, παρουσιάζει κομμάτια με χαρακτηριστικά δείγματα τα κορμάκια όπου ξεχωρίζουν για το glam-lace ύφος τους, τα γεωμετρικά σχέδια και τα σενίλ κεντήματα. Sensual στυλ που παραπέμπει στην αισθητική του ερωτικού πρωταγωνιστικού ντουέτου και μας βάζει σε mood για το δικό μας dirty dancing.

FOR THE NEW YEAR ... "Desperately Seeking Susan" Capsule

Η Madonna όπως τη γνωρίσαμε στο "Αναζητώντας απεγνωσμένα τη Σούζαν" γίνεται το στιλιστικό role model για τη συγκεκριμένη capsule collection, με εχώρουχα και ρούχα αφιερωμένα στη special βραδιά της πρωτοχρονιάς. Οι διαφάνειες και η γεωμετρία κυριαρχούν μαζί με το δίχτυ αλλά και τα studs που εμπλουτίζουν με λάμψη τα κομμάτια της συλλογής.

Ένα ζέρσεϊ jumper με λεπτομέρειες από faux δέρμα αλλά κι ένα φόρεμα με ασημί κολλάρο είναι 2 μόνο από τους πρωταγωνιστές της mini σειράς. Τέλος, τα funky αξεσουάρ -ένα μαστίγιο, ψεύτικες βλεφαρίδες και μία μάσκα - αποτελούν τις καλύτερες ιδέες για τα New Year δώρα σας!