H&M: τι είδαμε στη συλλογή που φέρνει την Άνοιξη

10.12.2013
Η απεσταλμένη fashion blogger του WomenOnly, Μάντυ Σωτήριου, από το http://donotbuyjustcry.blogspot.gr/ επισκέφτηκε το preview της H&M για την ανοιξιάτικη συλλογή! Ιδού τι λατρέψαμε κι εμείς και η Μάντυ σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ.
Η πρόσκληση «έσκασε» με mail. Μία εβδομάδα μετά από ένα πολύ πετυχημένο event για την συνεργασία του γνωστού brand και της Isabel Marant, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το press preview της νέας συλλογής Άνοιξη 2014 στο showroom της H&M.
Η διακόσμηση μαροκινή, οι οικοδέσποινες εγκάρδιες και ευγενέστατες, και η νέα συλλογή… απλά τέλεια.
Κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τα ρούχα που υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα. Skinny παντελόνια, mini φούστες, γιλέκα από απομίμηση γούνας, κομψά φορέματα, δερμάτινα jackets… μας πήραν τα μυαλά.
Θα σου πω αμέσως τι ξεχώρισα, για να ξέρεις τι σε περιμένει την άνοιξη, να είσαι προετοιμασμένη: Ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα ένα mini αέρινο φόρεμα, σε dusty pink απόχρωση, με κάτι σαν μυστικιστικά σύμβολα και αβυσσαλέα πλάτη.
Αν αυτό το υπέροχο ρούχο γίνει δικό μου, ονειρεύομαι να το φορέσω με σορτσάκι και τοπ ή με μπεζ μακρύ, μέχρι τον μηρό φανελάκι και φυσικά ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Ξετρελάθηκα επίσης με τις «ιδιαίτερες» τουνίκ, οι οποίες όμως είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετες, χωρίς να κάνουν «πολύ έθνικ». Αυτή από βαμβακερό denim μπορεί να φορεθεί από το πρωί, για πιο casual ντύσιμο, ενώ η άλλη, η αέρινη, σε σκούρο μπλε χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα για πολύ chic και βραδινή εμφάνιση.
Από τα αξεσουάρ, τα φαντασμαγορικά σκουλαρίκια με φεγγάρι και αστέρι, τίγκα στο στρας, τράβηξαν φυσικά την προσοχή μου, και έσπειραν στην καρδιά μου την αμφιβολία, πως η σχέση μου με τα σκουλαρίκια… δεν έχει τελειώσει κλείσει οριστικά…
Δεν πιστεύω να σου πέρασε από το μυαλό ότι θα πήγαινα σε preview συλλογής και δεν θα μου έπαιρνε το μυαλό… ένα ζευγάρι παπούτσια. Μα αυτά δεν είναι «απλώς» παπούτσια.
Είναι ότι πιο trend θα φορεθεί την άνοιξη. Σουέτ ελαστικές μπότες μέχρι τον μηρό, με χαμηλό τετράγωνο τακούνι, σε μπεζ ανοιχτή απόχρωση…. Έρωτας.