Τι φόρεσε η νυφούλα Κέιτ Μος: υιοθέτησε το στυλ

04.07.2011
Την παντρέψαμε και την Κέιτ Μος! Η θεά της πασαρέλας ντύθηκε νυφούλα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζέιμι Χινς.

Την παντρέψαμε και την Κέιτ Μος! Η θεά της πασαρέλας ντύθηκε νυφούλα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζέιμι Χινς.

Όπως ήταν φυσικό, η μεγαλωμένη στον κόσμο της μόδας Κέιτ και ο ροκάς σύζυγός της προτίμησαν ένα γάμο στην εξοχή σε ύφος λιτό και bohemian.

Το νυφικό: ένα απλό μα τόσο ιδιαίτερο νυφικό, θα ταίριαζε σε μια νύφη όπως η Κέιτ Μος. Η vintage δημιουργία του Τζον Γκαλιάνο (John Galliano). Oι χρυσοκέντητες λεπτομέρειες στο τελίωμα του νυφικού αλλά και στο πέπλο, έδιναν λάμψη στην Μος ενώ το χυτό νυφικό χωρίς φουσκωτό φουρό, έδινε την εικόνα νεράιδας.

Η Κέιτ φόρεσε ένα μεταξωτό σιφόν φόρεμα της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney) για τον πρώτο χορό, ένα μίνι φορεματάκι για το πάρτι και και ένα κοστούμι για τον αποχαιρετισμό και το γαμήλιο ταξίδι από την ίδια σχεδιάστρια.

Το μακιγιάζ: η νυφούλα άφησε στην άκρη το αγαπημένο βάψιμο «γάτας» με έντονο eyeliner στα μάτια και προτίμησε κάτι το φυσικό λουκ για τη μεγάλη μέρα της, με τη φροντίδα της Σάρλοτ Τίλμπουρι (Charlotte Tilbury). Τονισμένα μάγουλα λες και τα έχεις τσιμπήσει, σκιά σε φυσική απόχρωση και κραγιόν ματ ήταν τα βασικά στοιχεία του natural look της Μος.

Τα γοβάκια: ο Μανόλο Μπλάνικ (Manolo Blahnik) σχεδίασε ειδικά για τη Μος τα παπούτσια που φορούσε με τη σόλα σε «μπλε χρώμα» (όχι το κόκκινο, σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή), έτσι ώστε να έχει να βρει μόνο κάτι «καινούριο» και κάτι «δανεικό» και να τιμήσει την παράδοση. Βέβαια αν δεν γνωρίζαμε ότι η Κέιτ φορά παπούτσια και αν ο γάμος γινόταν στη θάλασσα θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως το σούπερ μοντέλο ήταν ξυπόλυτο.

Τα μαλλιά: φυσικά τα μαλλιά της Κέιτ καλύπτονταν από το πέπλο που είχε τις ίδιες floral λεπτομέρειες με το νυφικό. Κατά τα άλλα, ο hair stylist Σαμ ΜακΝάιτ (Sam McKnight Sam McKnight) που χτένισε τελικά τη νύφη, προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της ανάλαφρα πιασμένα με αέρινα κύματα.

Το κοστούμι του γαμπρού: ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι σε ανοιχτό μπλε χρώμα που σχεδίασε ο Στέφανο Πιλάτι (Stefano Pilati) για τον Yves Saint Laurent, ενώ έδωσε στο όλο σύνολο ένα ροκ στοιχείο με τα γυαλιά ηλίου που επέλεξε να φορά διαρκώς.

Τα σημεία κλειδιά: το μικρό στήθος της Κέιτ, καλύφθηκε άψογα από το νυφικό που με την σιθρού λεπτομέρεια και το μεγάλο V έδινε βάθος στο μπούστο. Η νύφη μάλλον δεν ξόδεψε πολλά χρήματα σε εσώρουχα αφού μάλλον δεν φόρεσε καν στηθόδεσμο.

*Το νυφικό της Μος ταιριάζει άψογα σε ψηλόλιγνες νυφούλες με όχι ιδιαίτερα μεγάλο στήθος.

*Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις νύφη αλλά θέλεις να ξεχωρίσεις, προτίμησε κάτι διαφορετικό, αφού το bohemian στυλ ταιριάζει σε λιγότερο παραδοσιακές τελετές που στοχεύουν στο λιτό ύφος χωρίς υπερβολές.

* Το πέπλο είναι must και δίνει στο ύφος το ονειρικό στοιχείο σε αντίθεση με τα λουλούδια στα μαλλιά ή τα υπερβολικά στέμματα.

*Ζήτησε από την κομμώτριά σου να χτενίσει τα μαλλιά σου με το σίδερο στην πιο κοντρή σκάλα για ελαφριές αέρινες μπούκλες.

*Απόφυγε τις υπερβολές στο μακιγιάζ. Αν θες να δώσεις περισσότερη λάμψη, πρόσθεσε λίγο λιπ γκλος πάνω από το ματ κραγιόν και τόνισε τα μάγουλα με γυαλιστερό ρουζ.

Μάθε τα πάντα για το γάμο της Κειτ Μος, κάνοντας κλικ εδώ:

Κατερίνα Π.