Pink Sands: οι εκπτώσεις ξεκίνησαν!

05.07.2011
Pink sands Summer Sales: Εκπτώσεις 20% - 40% σε Μαγιό, Beachwear & Σανδάλια!

Pink sands Summer Sales: Εκπτώσεις 20% - 40% σε Μαγιό, Beachwear & Σανδάλια!

Οι Εκπτώσεις Ξεκινούν από τις 7 Ιουλίου και Ισχύουν για Αγορές που θα Πραγματοποιηθούν από το Ε-SHOP και το SHOWROOM* της pink sands

Η συλλογή μαγιό, σανδαλιών και beachwear pink sands βρίσκεται τώρα στη διάθεσή των καταναλωτών, σε νέες χαμηλότερες τιμές! Από την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, τα ιδιαίτερα μαγιό, μοναδικά σανδάλια και trendy ρούχα θαλάσσης (φορέματα, σορτς, t-shirts, τσάντες κτλ) της σχεδιάστριας Στεφανίας Φραγκίστα, θα πωλούνται σε νέες χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από -20% και φθάνουν έως και -40% της αρχικής τους τιμής!

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και γρήγορα με ένα «κλικ» από το όμορφο και ρομαντικό e-shop/ boudoir της pink sands, www.pinksands.gr/shop. Τα προϊόντα αγοράς παραδίδονται μέσα σε ελάχιστες ημέρες (1-2 για Αθήνα & Θεσσαλονίκη, 1-3 για την υπόλοιπη Ελλάδα), τυλιγμένα σε ξεχωριστό αμπαλάζ, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς. Σε περίπτωση αλλαγής, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Η διαδικασία επιστροφής και αλλαγής είναι εξίσου απλή και γρήγορη με αυτήν της αγοράς.

Εναλλακτικά, οι αγορές μπορούν να γίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο μέσα από το showroom της εταιρείας pink sands στο Μαρούσι, Αγίου Θωμά 27, αφού προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 6156435.