Το ατύχημα της JLo: ποτέ όταν φυσάει!

22.06.2011
Μια ημέρα που φυσούσε πολύ, η 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να εμφανιστεί στη γερμανική τηλεόραση με ένα αέρινο, πολύ πολύ αέρινο φόρεμα και μπαντάνα στο μαλλί.

Μια ημέρα που φυσούσε πολύ, η 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να εμφανιστεί στη γερμανική τηλεόραση με ένα αέρινο, πολύ πολύ αέρινο φόρεμα και μπαντάνα στο μαλλί.

Η μπαντάνα που πραγματικά αποτελεί μόδα του φετινού καλοκαιριού ήταν άψογη για την ημέρα εκείνη, καθώς βοηθούσε την πληθωρική Λόπεζ να μιλά ελεύθερα, χωρίς να μπερδεύονται τα μαλλάκια στο στόμα της ή χωρίς να μοιάζει αχτένιστη.

Τα αξεσουάρ ήταν εξίσου προσεγμένα, το ίδιο και τα παπούτσια. Τα γοβάκια της ήταν μεν ψηλά αλλά σκουρόχρωμα για να μην σκονιστούν ιδιαίτερα και με λουράκια που εξασφάλιζαν πως το κατέβασμά της από την άμαξα (έτσι μπήκε στο στάδιο που γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Wetten das) θα γινόταν χωρίς να μείνει ξυπόλυτη!

Όλα τα πρόσεξε η Jlo, εκτός από την επιλογή φορέματος που παραήταν αέρινο για μια ημέρα που φυσούσε τόσο μα τόσο πολύ! Το μακρύ φόρεμα της 42χρονης σταρ με τα πολλά ανοίγματα και κοψίματα πετούσε και ανέβαινε όσο η Λόπεζ προσπαθούσε να διανύσει μια μικρή απόσταση για να φτάσει στον καναπέ. Το μπεζ και μαύρο φουστάνι που το συγκρατούσε στη μέση μια φαρδιά καφέ ζώνη, δεν έλεγε να κάτσει ήσυχο και τη στιγμή που η τραγουδίστρια προσπαθούσε να μαζέψει τα κάτω, φάνηκαν τα πάνω!

Ο παρουσιαστής του σόου Thomas Gottschalk και ο πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συγκρατήσουν το φόρεμα αλλά κάπου εκεί, μπροστά στο κρουαζέ άνοιγμα, το στήθος της Τζένιφερ πετάχτηκε έξω (το ίδιο έκαναν και τα ματάκια των δύο αντρών). Πάνω που λέγαμε δηλαδή, πως τα στυλιστικά ατοπήματα της Κιμ Καρντάσιαν είναι τα μεγαλύτερα.

Ηθικό δίδαγμα: όταν φυσάει πολύ, απόφυγε τα αέρινα σύνολα η έστω μην αφήνεις το σουτιέν στο σπίτι!

Κατερίνα Π.