Η Alpha Copy/Nokia χορηγός σε επίδειξη μόδας

14.05.2008
Η Alpha Copy / Nokia ήταν ο αποκλειστικός χορηγός της επίδειξης μόδας του διακεκριμένου σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Βλάση Χολέβα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της
Η Alpha Copy / Nokia ήταν ο αποκλειστικός χορηγός της επίδειξης μόδας του διακεκριμένου σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Βλάση Χολέβα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Συνεπής στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες της, η Alpha Copy / Nokia χορήγησε για τρίτη φορά και σε αποκλειστικότητα την επίδειξη Φθινόπωρο - Χειμώνας του Βλάση Χολέβα, η οποία διεξάχθηκε προς τιμή του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Alpha Copy / Nokia, ως ενεργό κοινωνικό μέλος υποστηρίζει με συνέπεια τις μακροχρόνιες δράσεις της στον Αθλητισμό, την Νεολαία και τον Πολιτισμό και συμβάλει μέσω του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» στην ενίσχυση Διαγνωστικού Κέντρου Αθλητών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά, ενώ εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας, των επιχειρήσεων, των ΜΜΕ και της Show Biz παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τη ξεχωριστή αυτή επίδειξη του σχεδιαστή Βλάση Χολέβα, της κολεξιόν «Χειμώνας 2008-2009».

Ανάμεσα στις δημιουργίες του σχεδιαστή, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των δύο νέων κινητών τηλεφώνων υψηλής ποιότητας της κατηγορίας «Premium», Nokia 8800 Arte και Nokia 8800 Sapphire Arte. Η νέα εμπειρία πολυτέλειας Nokia, μέσα από τη σειρά κινητών τηλεφώνων Nokia 8800, απευθύνεται στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ποιότητα, την αισθητική και την απόδοση στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας Nokia. Οι συγκεκριμένες συσκευές έλαμψαν με την παρουσία τους και προσέλκυσαν τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στην αρμονία αίσθησης και αισθητικής που προσφέρουν, στον απαράμιλλο και εμπνευσμένο σχεδιασμό τους καθώς αποτελούνται από τα ακριβότερα υλικά και συγχρόνως διαθέτουν ακριβή μηχανισμό, εκφράζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο σχεδιασμό στην κατηγορία «Premium».

Μετά τη λήξη της επίδειξης μόδας, ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κος Σταύρος. Ι. Κωνσταντινίδης, επεσήμανε : «Η Alpha Copy / Nokia με ιδιαίτερη χαρά συνεργάζεται για τρίτη φορά με το Βλάση Χολέβα, έναν από τους πλέον ταλαντούχους δημιουργούς της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών μόδας. Ως πρωτοπόρος εταιρεία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, ξεχωρίζουμε για τις άρτιες και προηγμένες λύσεις συσκευών κινητής τηλεφωνίας τις οποίες διαθέτουμε, η αισθητική των οποίων δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Η νέα σειρά Nokia 8800 Arte και Nokia 8800 Sapphire Arte εκπροσωπεί για εμάς τη νέα εμπειρία πολυτέλειας Nokia, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα, ενσωματώνοντας τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες Nokia. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σχεδιαστή Βλάση Χολέβα για την άψογη συνεργασία, την παρουσιάστρια της βραδιάς Ράνια Θρασκιά για την πολύ καλή παρουσίαση της εκδήλωσης, καθώς και την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου για την υποστήριξή της.»