Spring Fashion Trends: 7 ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας για να προσαρμόσεις την γκαρνταρόμπα σου

27.03.2024
Η πολύβραβευμένη Emma Stone με την Bella Baxter της στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί μέγιστη έμπνευση για φέτος
Η πολύβραβευμένη Emma Stone με την Bella Baxter της στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί μέγιστη έμπνευση για φέτος
Δες τι θα φορεθεί τη σεζόν που ξεκινά.

Ο καιρός που μαζεύεις χειμωνιάτικα έφτασε. Αν είσαι έτοιμη να βγεις στην αγορά για να ανανεωθείς για την επόμενη σεζόν, ρίξε μια ματιά στις τρέχουσες τάσεις ώστε να κινηθείς αναλόγως. Όχι ότι είναι υποχρεωτικό, φυσικά. Μπορείς (και καλό θα ήταν, εδώ που τα λέμε) να προσαρμόσεις τη μόδα στο προσωπικό σου στυλ. Σε κάθε περίπτωση, ένας... «μπούσουλας» κακό δεν κάνει.

Eco-Friendly Fashion: Με αυξανόμενη έμφαση στη βιωσιμότητα, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και πρακτικές φαίνεται να κυριαρχούν στη σκηνή της μόδας, όπου θα βλέπουμε περισσότερα ρούχα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, οργανικά υφάσματα και καινοτόμα βιώσιμα υφάσματα.

Παστέλ Χρώματα: Η άνοιξη φέρνει συχνά μια αναβίωση των παστέλ αποχρώσεων, όπως τα απαλά ροζ, τα baby blues και τα παλ κίτρινα. Αυτά τα χρώματα προκαλούν μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, ιδανικά για την εποχή. Μην τα υποτιμάς!

5 ενδυματολογικά κόλπα για το ιδανικό ντύσιμο αν έχεις «γεμάτα» μπράτσα

Statement Sleeves: Τα δραματικά μανίκια είναι μια επαναλαμβανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια και ειδικά τώρα, με την Bella Baxter του Γιώργου Λάνθιμου στο Poor Things να έχει εμπνεύεσει όλους τους σχεδιαστές θα τα δούμε έντονα και την άνοιξη του 2024. Σκεφτείτε υπερβολικές τζούρες, βολάν και μανίκια με μπαλόνι που προσθέτουν λάμψη σε τοπ και φορέματα.

{https://www.instagram.com/p/C0NNPYrPtIz/}

Διαφανή υφάσματα: Τα ελαφριά, διάφανα υφάσματα όπως οργάντζα και σιφόν μπορούν να προσθέσουν μια αιθέρια και ρομαντική πινελιά στα ανοιξιάτικα ντυσίματα. Διαφανή μπλούζες, φούστες και φορέματα σε στρώσεις πάνω από συμπληρωματικά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν μια λεπτή, πολυεπίπεδη εμφάνιση.

Athleisure Wear: Η ανάμειξη αθλητικών και ειδών αναψυχής είναι μια κυρίαρχη τάση εδώ και αρκετά χρόνια και σίγουρα θα συνεχιστεί την άνοιξη του 2024.

Floral prints: Τα floral prints είναι διαχρονικά δημοφιλή για την άνοιξη και το 2024 δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Και φέτος θα δούμε τολμηρά, υπερμεγέθη φλοράλ μοτίβα καθώς και τα λουλουδάτα σχέδια θα κοσμούν τα πάντα, από φορέματα μέχρι αξεσουάρ.

H Βίκυ Καγιά μας δείχνει πως να κάνουμε Layering μια όχι και τόσο κρύα μέρα του Χειμώνα

Layering: Ο καιρός της άνοιξης μπορεί να είναι απρόβλεπτος, προκαλώντας την ανάγκη για ευέλικτα κομμάτια επίστρωσης. Τα ελαφριά σακάκια, οι ζακέτες και τα γιλέκα μπορούν να δώσουν διάσταση στα ντυσίματα ενώ παρέχουν πρακτικότητα για τις κυμαινόμενες θερμοκρασίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.03.2024 - 12:16