Εντυπωσίασε ο Λάκης Γαβαλάς στην πασαρέλα φορώντας iconic κοσμήματα του Οίκου Georg Jensen!

26.03.2024
Εντυπωσίασε ο Λάκης Γαβαλάς στην πασαρέλα φορώντας iconic κοσμήματα του Οίκου Georg Jensen!
Ο εμβληματικός οίκος Georg Jesen, μεγάλος χορηγός του φετινού Yes I Do Catwalk by Georg Jensen που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου, διοργάνωσε ένα μοναδικό opening act γεμάτο λάμψη και πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά.

Φορώντας μοναδικές δημιουργίες του οίκου Georg Jensen, μεταξύ των οποίων και κοσμήματα της νέας limited edition collection Daisy σε μπλε αποχρώσεις, ο Λάκης Γαβαλάς έκλεψε τις εντυπώσεις στο επετειακό Yes I do Catwalk by Georg Jensen που φέτος έκλεινε τα 10 του χρόνια.

56_29.png

Η σειρά Daisy του οίκου Georg Jensen, αποτελεί ωδή στην Βασίλισσα Μαργαρίτα II της Δανίας η οποία αποτέλεσε έμπνευση για την πρώτη κυκλοφορία της, το 1940. H διαχρονική συλλογή εμπλουτίζεται αυτή τη σεζόν με φρέσκα, bold σχέδια που επαναπροσδιορίζουν το ιconic μοτίβο με καινοτόμες τεχνικές και εκπληκτική δεξιοτεχνία.

Πρόβα νυφικού για διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz στην πασαρέλα του Yes, I Do!

Τα statement κομμάτια Daisy συνόδευσαν εκπληκτικά το outfit του Λάκη Γαβαλά για την βραδιά του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, που σχεδίασε ο ταλαντούχος Σωτήρης Γεωργίου και κινήθηκε σε γαλάζιες και μπεζ αποχρώσεις με μαύρες εντυπωσιακές over the knee μπότες.

1_171.png

Ο Οίκος Georg Jensen σας καλεί να μοιραστείτε τις πιο όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε την κάθε σας στιγμή ξεχωριστή, με Jewelry & Home σχέδια μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας! Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές στο:

GEORG JENSEN Flagship Store @ Golden Hall (Ground floor), Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521

GEORG JENSEN Premiere, Γρηγορίου Λαμπράκη 16166 74 Γλυφάδα, τηλ. 210 89 85 507

Shop online: georgjensen.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 12:49