Chanel Mini Flap: Μια διακριτικά πολυτελής τσάντα με την απόλυτη «old money» αισθητική

Chanel Mini Flap: Μια διακριτικά πολυτελής τσάντα με την απόλυτη «old money» αισθητική
Πολλοί πιστεύουν ότι η διακριτική πολυτέλεια, είναι το μυστικό για μια λαμπερή εμφάνιση που δεν προκαλεί για τον «πλούτο» που εκπέμπει. Και υπάρχει ένα αξεσουάρ, που εδραίωσε την ιδιότητά του ως η επίσημη τσάντα αυτής της αισθητικής, πολύ πριν αυτή αποκτήσει τον χαρακτηρισμό του «wealthy look». Αυτή η τσάντα είναι η Chanel Mini Flap.

Η τσάντα που φοριέται χιαστί και κυκλοφόρησε το 2010, είναι μια πολύ μικρότερη επανάληψη της Classic Double Flap, την οποία παρουσίασε ο Karl Lagerfeld το 1983 (ένας επανασχεδιασμός της αρχικής τσάντας της Coco Chanel από τη δεκαετία του '50). Για όσες αναρωτιούνται, η κύρια διαφορά μεταξύ της μίνι τσάντας και της μεγαλύτερης αδελφής της, δεν είναι μόνο το μέγεθός της. Ο Lagerfeld σχεδίασε την Mini για να έχει μόνο ένα καπάκι, σε αντίθεση με το περίφημο «διπλό καπάκι» της Classic.

{https://www.instagram.com/p/CsbSuJeL83W/}

Αν και η καπιτονέ σχεδίασή της και το διπλό κούμπωμα C υποδηλώνουν τη μάρκα, το μικροσκοπικό μέγεθος της δίνει μια χαμηλών τόνων εμφάνιση. Αυτός ο διακριτικός σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του «παραδοσιακού τζακιού», ή «old money» κατά το πιο διεθνές!

Φυσικά, έχει γίνει ένα μεγάλο πάθος για celebrities που είναι ιδιαίτερα ψαγμένες dressers. H Sofia Richie είναι θαυμάστρια, φυσικά, όπως και η Gwyneth Paltrow, η Lily Rose Depp, η Jennie Kim των Blackpink, η Alexa Chung και πολλές άλλες. Μεγάλο trend έγινε πρόσφατα από την Shiv Roy του Succession και την Jennifer Lawrence.

Dior εναντίον Valentino: Τα πάντα για τη διαμάχη ανάμεσα στους δυο μεγάλους οίκους

Όπως και οι άλλες προτάσεις μεγεθών της Classic (οι τσάντες Maxi, Large, Medium και Small Flap), η Mini διατίθεται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων πιο παραδοσιακών ορθογώνιων στυλ και μιας πληθώρας επιλογών σε τετράγωνο σχήμα. Ενώ όλες οι εκδόσεις έχουν μια μακριά αλυσίδα για να φορεθούν χιαστί, η Mini Flap έχει επίσης λαβή για όσες προτιμούν να κουβαλούν το πολύτιμο τσαντάκι τους πιο διακριτικά.

{https://www.instagram.com/p/CsB7O1vsGkz/?img_index=1}

Οι θαυμάστριες της Chanel θα χαρούν να μάθουν ότι η Mini Flap διατίθεται σε καπιτονέ δέρμα lambskin και τουίντ – σήμα κατατεθέν της μάρκας. Ενώ η αισθητική του «παραδοσιακού τζακιού» τείνει να ευνοεί πιο κλασικά στυλ, η Mini Flap έρχεται επίσης σε πιο παιχνιδιάρικες επιλογές. Μερικές είναι επικαλυμμένες με κρύσταλλα και άλλες έχουν ογκώδεις ξύλινες αλυσίδες τυλιγμένες γύρω από τις στιλάτες τσάντες.

{https://www.instagram.com/p/CwAKaT5Ls8g/?img_index=1}

Οι πιο παραδοσιακές τσάντες κυμαίνονται από 4.700 έως 6.200 δολάρια, ενώ οι πολυτελείς εκδόσεις έχουν υψηλότερη τιμή.

Πώς να μετρήσεις σωστά το μέγεθος του δαχτυλιδιού σου

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 11:58