Κρεμμυδόσουπα με σέλερι

04.03.2008
Μυρωδάτη και νόστιμη!

Τι έχουμε:

  • 1 συσκευασία Knorr Κρεμμυδόσουπα
  • 3 κρεμμύδια
  • 3 κουταλιές μαργαρίνη
  • 3 κλωναράκια σέλερι, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τι κάνουμε:

Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε στα τέσσερα.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για περίπου 15-20 λεπτά, έως ότου καραμελώσουν.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 φλιτζάνια νερό, ρίχνουμε μέσα το σέλερι και το βράζουμε, έως ότου μαλακώσει.

Κατόπιν, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι, το περιεχόμενου του φακέλου Knorr Κρεμμυδόσουπας και ανακατεύουμε καλά, έως ότου διαλυθεί το μείγμα και ολοκληρωθεί ο βρασμός.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλη σούπα Knorr της στιγμής.