Από τον Τζέιμι Όλιβερ στο "Top Chef"

09.11.2010
«Συμβουλεύω τους μαθητές μου, οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες, να ασχοληθούν με τη μαγειρική μόνο αν την αγαπούν, γιατί δεν είναι επάγγελμα, είναι μεγάλη αγάπη», μας λέει ο chef in love, Τόνυ Καβαλιέρος, για τους μαθητευόμενούς του στο Κέντρο Σεμιναρίων Μαγειρικής Chef in Love, λίγο πριν μπει στην αίθουσα για το μάθημα.

«Συμβουλεύω τους μαθητές μου, οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες, να ασχοληθούν με τη μαγειρική μόνο αν την αγαπούν, γιατί δεν είναι επάγγελμα, είναι μεγάλη αγάπη», μας λέει ο chef in love, Τόνυ Καβαλιέρος, για τους μαθητευόμενούς του στο Κέντρο Σεμιναρίων Μαγειρικής Chef in Love, λίγο πριν μπει στην αίθουσα για το μάθημα. Θεωρεί ότι κάθε εποχή επιβάλλει, βάσει των προϊόντων της, διαφορετικές γευστικές απολαύσεις, όπως και διαφορετική διάθεση. Ως προς τον φετινό βομβαρδισμό της μαγειρικής τέχνης στη μικρή οθόνη; «Είναι μία εξαιρετικά καλή κίνηση, που έπρεπε να συμβεί στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Οπως η Αγγλία έμαθε να μαγειρεύει καλύτερα και πιο υγιεινά με τον Τζέιμι Ολιβερ, έτσι και ο Ελληνας, ο οποίος δεν έχει μάθει να τρώει καθόλου σωστά, μέσω του Top Chef, πιστεύω θα στραφεί σε μια πιο ποιοτική διατροφική αναζήτηση». Τέλος, ως προς τις τηλεοπτικές του φιλοδοξίες, δηλώνει ευθαρσώς: «Ναι, θα έκανα μία σοβαρή εκπομπή μαγειρικής, όχι πρωινή, όχι καθημερινή. Το καθημερινό φθείρει και δεν αφήνει περιθώρια για προσεγμένη δουλειά...».