Μανιταρόσουπα

27.11.2008
Με πολλές πρωτεϊνες!

Τι έχουμε:

  • 1 συσκευασία μανιταρόσουπα ΚΝΟRR
  • 1/2 κιλό μανιτάρια άγρια και ήμερα
  • 2 κουταλιές ΒΙΤΑΜ
  • πιπέρι

Για το γαρνίρισμα:

  • μερικά σοταρισμένα μανιτάρια
  • 1/2 φλιτζ. κρουτόν
  • 1 κλωναράκι μαϊντανό

Τι κάνουμε:

Σκουπίζουμε καλά τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το ΒΙΤΑΜ, σοτάρουμε τα μανιτάρια για 4-5 λεπτά έως ότου μαλακώσουν, προσθέτουμε το πιπέρι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

Κατόπιν ετοιμάζουμε τη μανιταρόσουπα ΚΝΟRR διαβάζοντας τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στη συσκευασία.

Αφού ετοιμάσουμε τη μανιταρόσουπα, τη χτυπάμε λίγη λίγη στο μπλέντερ, μαζί με τα μανιτάρια που έχουμε σοτάρει, φροντίζοντας να κρατήσουμε μερικά. Στη συνέχεια, βάζουμε τη μανιταρόσουπα σε σουπιέρες, γαρνίρουμε με τα κρουτόν, τα μανιτάρια που κρατήσαμε, μαϊντανό ψιλοκομμένο και τη σερβίρουμε ζεστή με αλάτι.

Συμβουλή
Μπορούμε να συνοδεύσουμε τη μανιταρόσουπα με παρμεζάνα τριμμένη για πιο πλούσια γεύση.

Το κατάλληλο κρασί Ξινόμαυρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ