Το υγιεινό σνακ που προτιμά η Ελένη Πετρουλάκη

08.08.2019
Το υγιεινό σνακ που προτιμά η Ελένη Πετρουλάκη
Η γνωστή ελληνίδα γυμνάστρια μοιράζεται μια αγαπημένη συνταγή. Θα τη δοκιμάσουμε σίγουρα.

Πρόκειται για μια από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Γυμνάστρια στο επάγγελμα και μητέρα 4 κοριτσιών, η Ελένη Πετρουλάκη ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα θέματα διατροφής, άθλησης και ευεξίας τα οποία και προωθεί κυρίως μέσω της κέντρου Fitlab by Eleni Petroulaki, όπου βοηθά όσους επιλέξουν να την εμπιστευτούν για ένα Total Body Make Over.

Στα 49 της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει πιο fit από ποτέ και μέσα από το Instagram παραδίδει μαθήματα γυμναστικής αλλά και διατροφής.

Μέσα από την τελευταία ανάρτησή της, προτείνει ένα υγιεινό σνακ που μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ιδού και... καλή όρεξη:

Χρησιμοποιούμε αβοκάντο για να αλείψουμε στο ψωμί. Το αβοκάντο έχει ωφέλιμα λιπαρά καθώς και βιταμίνη Ε η οποία βοηθά στην υγεία του δέρματος. (280 Θερμίδες ανά μερίδα)
▪️Εκτέλεση
1. Πρώτα ψήνουμε τα αβγά μας. Σε ένα τηγάνι που διαθέτει καπάκι ζεσταίνουμε αρκετό νερό που να χωρεί 2 πυρίμαχα μικρά σκεύη χωρίς το νερό να μπαίνει στα σκεύη. Λίγο ελαιόλαδο στα σκεύη και σπάζουμε μέσα στο κάθε ένα, ένα αβγό. Τοποθετούμε τα σκεύη στο τηγάνι με το νερό, το σκεπάζουμε και ψήνουμε τα αβγά μέχρι να είναι τα ασπράδια σφικτά αλλά το κέντρο τους ακόμη μισό ψημένο.
2. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και λιώνουμε την ψίχα του. Απλώνουμε στις φέτες ψωμί και τοποθετούμε τα αβγά επάνω. Σερβίρουμε με πιπεριά κόκκινη..