Σαλάτα πράσινη με ραπανάκια, κρεμμύδια και πικάντικα φιστίκια

30.11.2016

Υλικά για 6 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά

Υλικά

-150 γρ. φιστίκια καυτερά (με γουασάμπι)
-2 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
-2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-2 κουτ. γλυκού σόγια σος
-1 κουτ. γλυκού μπαλσάμικο λευκό
-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-1 σαλάτα πράσινη
-100 γρ. ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
-1 κρεμμύδι μικρό λεπτοκομμένο
-1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες

Eκτέλεση

Ετοιμάζουμε πρώτα τη σος βάζοντας στο μπλέντερ τους χυμούς, τη σόγια σος, το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο. Απλώνουμε σε πιατέλα τα λαχανικά, περιχύνουμε με τη σος και τελειώνουμε με τα φιστίκια χοντροκομμένα.