Ραπ εν ρολ (wrap n' roll) με ψαρονέφρι και πατάτες

17.09.2009
Ενας μεσογειακός γύρος!

Τι έχουμε:

  • 1 συσκευασία Wrap η Roll Pillsbury
  • 1 ψαρονέφρι
  • 3 πατάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • 10-15 φυλλαράκια μαϊντανού
  • 1 κουταλιά λάδι ελιάς
  • 2 κουταλιές μυρωδικά τριμμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τι κάνουμε:

Προθερμαίνουμε το φούρνο, στους 180οC.

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις βράζουμε σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για περίπου 30 λεπτά.

Εν τω μεταξύ, πλένουμε το ψαρονέφρι, το αλατοπιπερώνουμε, το αλείφουμε με το λάδι, τα μυρωδικά και το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Το ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα, έως ότου ροδίσει. Μόλις βράσουν οι πατάτες, τις στραγγίζουμε από το νερό, τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Βγάζουμε το ταψάκι με το ψαρονέφρι από τον φούρνο, αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά, το κόβουμε και αυτό σε κομματάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ με τις πατάτες.

Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα ψιλοκόβουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ.

Ξεπλένουμε τα φύλλα του μαϊντανού, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ψιλοκόβουμε τα μισά και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε τα υλικά και γεμίζουμε κάθε Wrap η Roll Pillsbury, με 3-4 κουταλιές από το μείγμα.

Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα φύλλα του μαϊντανού και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε αντί για ψαρονέφρι, να χρησιμοποιήσουμε κοτόπουλο.

το κατάλληλο κρασί Μαλαγουζιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ