Μούσλι με μέλι και φρούτα

06.08.2008
Το ιδανικότερο πρωινό!

Τι έχουμε:

Για 2 άτομα

  • 1 φλιτζ. μούσλι
  • 1/2 φλιτζ. γιαούρτι 2%
  • 1/2 φλιτζ. βατόμουρα
  • 1 νεκταρίνι
  • 3 κουταλιές νερό
  • 1 κουταλιά μέλι

Τι κάνουμε:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό, έως ότου γίνει χλιαρό, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε, μέχρι να αραιώσει.

Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Καθαρίζουμε τα βατόμουρα και το νεκταρίνι, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Στη συνέχεια, κόβουμε το νεκταρίνι σε φέτες. Σε ένα πιάτο βάζουμε τα μούσλι, περιχύνουμε με το αραιωμένο μέλι, προσθέτουμε τις φέτες από το νεκταρίνι, το γιαούρτι, τα βατόμουρα και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε αντί για νεκταρίνι να βάλουμε ένα ακτινίδιο κομμένο σε φέτες ή άλλο φρούτο της αρεσκείας μας.

Το κατάλληλο συνοδευτικό Λικέρ κανέλας.