Ο Βαρουφάκης και σε κοκτέιλ: Κορίτσια λυσσάξτε

06.02.2015
Ναι υπάρχει και κοκτέιλ αφιερωμένο στο νέο υπουργό. Μάθε πού σερβίρεται και τι περιέχει!

Είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, έχει γοητεύσει όχι μόνο τις Ελληνίδες αλλά μέχρι και ξένες δημοσιογράφους που δε διστάζουν να γράψουν ευθαρσώς στα social media πως είναι ερωτευμένες μαζί του, όπως καλή ώρα η Ισπανίδα δημοσιογράφος Patricia J. Garcinuño που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία του Έλληνα υπουργού οικονομικών μέσα σε καρδούλα συνοδευόμενη από το σχόλιο "Τι άντρας! Αυτό το βλέμμα μου κλέβει την καρδιά!".

Τη φήμη και την τρέλλα των γυναικών στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Γιάνης Βαρουφάκης (το ορθογραφικό σκοπίμως μετά από απαίτηση του υπουργού να γράφουμε το όνομά του με 1 ν, κι εμείς σεβόμαστε την επιθυμία του), δε θα μπορούσε να μην παρακινήσει το εμπορικό δαιμόνιο.

Την ιδέα πρώτοι έκλεψαν οι Θεσσαλονικείς με το κοκτέιλ "Βαρου - φάνκι- ς" που εδώ και λίγες ημέρες σερβίρεται σε μπαράκι στα γνωστά Λαδάδικα. Και γιατί όχι Βαρουφάκης; Όπως λέει ο δημιουργός κι εμπνευστής του κοκτέιλ, το ν που βγήκε από το μικρό όνομα, μπήκε στο επώνυμο. Από την άλλη, εμείς έχουμε να σημειώσουμε πως το λογοπαίγνιο με το "Funky" είναι εμφανές.

Τα συστατικά του; Λικέρ πορτοκάλι, λικέρ μαστίχα, λεμόνι ή λάιμ και πιπέρι για ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Τι άλλο θα άρμοζε στο νέο υπουργό;

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα